Overige bedrijfstrainingen

ICT trainingen

Trainingen op het gebied van ICT: Citrix, RedHat, Microsoft Office Specialist (MOS) en meer

ipad-820272_640

Trainingen op het gebied van business skills: Lean IT, Lean Six Sigma, ITIL en meer

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash (1)-min

Trainingen op het gebied van projectmanagement: Scrum, Prince, projectmatig werken en meer

workplace-1245776_1280

Trainingen op het gebied van softskill trainingen: Krachtig presenteren, conflicthantering en meer

Onze overige bedrijfstrainingen

Op zoek naar een specialisatietraining op het gebied van ICT? Of wil je beter leren presenteren? Naast onze eindgebruikerstrainingen bieden wij een breed aanbod aan andere trainingen. Bekijk hieronder de verschillende categorieën.

Onze overige bedrijfstrainingen bieden wij (nog) niet in ons open rooster aan. Het is wel mogelijk om de trainingen in-company te volgen. Op zoek naar een training die niet tussen ons aanbod staat? Wij kunnen deze zeer waarschijnlijk wel voor je organiseren. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij gaan je helpen!

Heb je vragen of twijfel je nog? Twijfel niet en neem contact met ons op

Vrijblijvend informatie aanvragen

  Na aanvraag sturen we je binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe met alle informatie die je nodig hebt!

  Jouw bedrijfstraining: Klassikaal of In-Company

  Naast eindgebruikers- en I(C)T trainingen bieden we bij Westhaghe nog verschillende andere bedrijfstrainingen aan. Ben je op zoek naar een projectmatig gerichte training? Wellicht is een Scrum Master training iets voor jou. Of wil je weten hoe je mensen beter kunt overtuigen? Bekijk dan eens onze training krachtig presenteren. Als je op zoek bent naar meer technische trainingen, loop dan eens door ons aanbod ICT-trainingen.

  Bij Westhaghe bieden we verschillende niveaus trainingen aan: altijd eentje die aansluit op jouw vaardigheden.

  Het is mogelijk om een training klassikaal te volgen of een in-house cursus te organiseren. Dit kan op maat of je maakt gebruik van ons vaste lespakket. Liever digitaal trainen? Dat is ook mogelijk. We bieden zelfs trainingen hybride aan.

  Hulp nodig? Bel ons op 020-3080466 of mail je vraag naar info@westhaghe.com

  team westhaghe training en advies

  Bedrijfstrainingen volgen?

  Wij bieden diverse bedrijfstrainingen aan op 10 trainingslocaties in Nederland. Heb je een eigen trainingsruimte, dan is het ook mogelijk om de training bij je op locatie te organiseren. We zijn beoordeeld met een 9,3 op Springest! Bekijk hieronder de diverse bedrijfstrainingen die wij aanbieden.

  Voor elk niveau de geschikte training!

  Er zijn verschillende trainingen waarin verschillende onderwerpen aan bod komen. Naast Excel, Office 365 en Power BI trainingen, bieden we ook andere bedrijfstrainingen aan, bijvoorbeeld ICT training/certificeringen, business skills, projectmanagement of softskill trainingen. Hierbij geldt uiteraard dat de cursusinhoud is aan te passen naar je eisen, wensen en omgeving waardoor je een optimale training kunt volgen.

  ICT Trainingen

  Onze docenten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels de Office 365 trainingen verzorgen.

  Business Skills

  Projectmanagement

  Softskill trainingen

  Ben je als cursist niet zeker welke training het beste bij je past? Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op en wij geven je persoonlijk advies.

  Uiteraard kunnen wij deze trainingen ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, in-house bij een klant, als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar je kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van je werkomgeving, organisatie en de branche waarin je werkt kan worden meegenomen. De docenten van Westhaghe Training & Advies zijn in staat om zich te verdiepen in je organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Vanaf 3 cursisten ben je vaak al voordeliger uit indien je kiest voor een (maatwerk/groeps) training op je eigen locatie.