Cisco training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Trainingen kunnen plaatsvinden via het open rooster van een van onze partners (locaties door heel Nederland), op locatie van de klant of op een externe locatie. Wij verzorgen de standaard Cisco opleidingen, maar zijn ook in staat om maatwerk trainingen te leveren. Hieronder vindt u een overzicht van het Cisco Career Certification programma. Er zijn vijf niveaus van netwerk certificering waar wij trainingen in bieden: Entry, Associate, Professional, Expert en Architect.

Cisco Pyramide Westhaghe

Cisco Certified Entry Level Technician (CCENT)

CCENT is het startpunt voor mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière als networking professional.

Het Entry niveau is de eerste stap binnen het Cisco certificeringsprogramma en wordt verkregen met een Cisco Certified Enty Network Technician (CCENT) certificering. CCENT kan als opstap worden gezien naar het Associate niveau.

Wat zijn de vereisten voor de CCENT certificering?

Voor het verkrijgen van de CCENT status dient het volgende examen met succes afgelegd te worden:

Titel

CCENT

{slider Cisco Certified Network Associate (CCNA)}

Een CCNA certificering biedt een uitstekende basis voor een engineer om geavanceerde netwerken te kunnen configureren, beheren en mogelijke problemen op te lossen.

Met een CCNA certificering kwalificeert u zich binnen het Cisco Career Certification programma voor het Associate niveau. Het Associate niveau kan worden gezien als de basis voor een netwerk certificering.

Binnen het Associate niveau zijn verschillende CCNA certificeringen te behalen: CCNA Routing & Switching, CCNA Voice, CCNA Wireless, CCNA Video, CCNA Security, CCNA Data Center, CCNA Service Provider Engineer en CCNA Service Provider Operations.

Titel

CCNA Routing and Switching
CCDA (Designing)
CCNA Data Center
CCNA Security
CCNA Service Provider
CCNA Service Provider Operations
CCNA Video
CCNA Voice
CCNA Wireless

Cisco Certified Network Professional

Een Cisco Certified Network Professional (CCNP) certificering valideert het vermogen om te plannen, implementeren, controleren en oplossen van lokale en wide-area enterprise netwerken. Het valideert tevens het vermogen om samen te werken met specialisten op het gebied van advanced security, voice, wireless en video-oplossingen. De CCNP certificering is geschikt voor mensen met ten minste een jaar ervaring met netwerken en die hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen zodat ze zelfstandig aan complexe netwerkoplossingen kunnen werken.

Als Cisco Certified Network Professional heeft u de vaardigheden in huis die nodig zijn voor een enterprise functies zoals netwerk technicus, support engineer, systems engineer of network engineer.

Titel

CCDP
CCNP Data Center
CCNP Security
CCNP Service Provider
CCNP Service Provider Operations
CCNP Voice
CNNP Wireless

The Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE)

Het Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) certificaat wordt wereldwijd gezien als het meest prestigieuze certificaat die je in de networking industrie kan behalen. Een netwerkprofessional met een CCIE certificaat wordt herkend aan zijn deskundige vaardigheden in netwerktechnieken en zijn uitstekende kennis van producten en Cisco netwerk oplossingen. Een CCIE gecertificeerde voorziet in diepe technische netwerkkennis en voorziet in de meest geavanceerde netwerkoplossingen.

CCIE is het op één na hoogst haalbare certificeringsniveau van Cisco en is in verschillende technologieën te behalen. CCIE bestaat uit een theoretisch en praktisch examen. Tijdens het praktijk examen worden verschillende vraagstukken gevraagd die men moet oplossen in een hele dag. Dit examen staat als zeer zwaar bekend.

Voor dit Cisco traject bieden wij de volledige certificeringstrajecten aan voor:

Titel

CCDE
CCIE Collaboration
CCIE Data Centre
CCIE Rouning & Switching
CCIE Security
CCIE Service Provider
CCIE Service Provider Operations
CCIE Wireless

Cisco Certified Architect (CCAr)

De Cisco Certified Architect certificering is het hoogst haalbare certificeringsniveau binnen het Cisco Career Certification programma. Het geeft erkenning aan de ontwerp- en IT-ervaring en vakbekwaamheid op het gebied van Cisco-technologieën en infrastructuur.

Titel

CCAr

Cisco Partner Specialization program

TitelDe specialistische certificaten zijn bestemd voor technische professionals met een specifiek vakgebied. Ook voor professionals met een associatie, professional of expert certificering. Door het behalen van een van de specialist certificaten vergroten specialisten hun kennis over technologieën als security, data center of video.

Cisco Learning Virtual Classroom Instruction
Cisco Unity Support Specialist
Cisco Data Center Application Services Design Specialist
Cisco Data Center Application Services Support Specialist
Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist
Cisco Data Center Unified Computing Support Specialist
Cisco Data Center Unified Fabric Design Specialist
Cisco Data Center Unified Fabric Support Specialist
Cisco IOS XR Specialist
Cisco Cybersecurity Specialist
Sourcefire Supplemental Training
Cisco Video Network Specialis
Cisco TelePresence Solutions Specialist

 

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "