Microsoft Skype for Business training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Behaal een certificering zodat u kunt laten zien dat u weet hoe u gebruik kunt maken van de hele Skype for Business-vergaderoplossing voor het vereenvoudigen van infrastructuur en het stimuleren van samenwerking met het team door middel van oproepen, vergaderingen, video en delen.

Westhaghe heeft veel ervaring met het verzorgen van Microsoft Skype for Bedrijven (de vroeger Lync Server variant) trainingen. Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen op eigen locatie te volgen. Train met Microsoft Lync en beheers de vaardigheid om consistente communicatie vast te stellen binnen uw organisatie en breng uw collega’s in contact met honderden miljoenen wereldwijd.

Indien u meer wilt weten over Microsoft Skype for Business training of certificering neem dan hier contact met ons op. Ook voor het inboeken van examens kunt u bij ons terecht.

{slider MCSE Communication}Voorafgaand aan dit traject is de MCSA Office 365 certificering vereist. NB. Vanaf 30 november 2015 worden deze Lync examens vervangen door Skype for Business examens.
{tab Skype for Business 2015}

TitelTrainingExamen
Core Solutions of Microsoft Skype for Business 20152033470-336
Enterprise Voice and Online Services with Microsoft Skype for Business (updated to cover 70-333)2033770-337

Bij het afronden van deze 2 trainingen bent u gecertificeerd MCSE Communication.

{tab Lync Server 2013}

TitelTrainingExamen
Core Solutions of Microsoft Lync Server 201320336B70-336
Enterprise Voice & Online Services with Microsoft Lync Server 201320337A70-337

Bij het afronden van stap 4 en 5 bent u gecertificeerd MCSE Communication.

{/tabs} {slider Lync Server 2010}

Wij bieden voor link 2010 de volgende trainingen. Voor deze trainingen is geen examenstof.

  TitelTraining
 • Deploying, Configuring, and Administering Microsoft Lync Server 2010
 • 10533A
 • Planning and Designing a Microsoft Lync Server 2010 Solution
 • 10534A
 • Premier Support for Lync Partners Tier 2
 • 50573A
 • Partner Lync Support Training – Pre-Read Material
 • 50571A
 • Premier Support for Lync Partners Tier 1
 • 50572A

  {/sliders}

  Meer weten over dit onderwerp?

  We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

  Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

  Ton

  5-stars-png-no-background-4

  "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

  Danny Geelhoed

  5-stars-png-no-background-4

  "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

  Jan Does

  5-stars-png-no-background-4

  "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

  Nicolien Blokhuis

  5-stars-png-no-background-4

  "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "