Cursusruimte / vergaderruimte huren in Amsterdam

Op 5 minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk!

Ben je op zoek naar een goed bereikbare en centraal gelegen (cursus)ruimte in Amsterdam mét een schitterend uitzicht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gevestigd op 5 minuten loopafstand van het treinstation Amsterdam Sloterdijk en voor onze deur stopt tramlijn 12 op de Kingsfordweg. Tevens kan er (tegen betaling) worden geparkeerd in de nabijheid van ons pand. We hebben verschillende (trainings)ruimtes. Een is geschikt voor maximaal 12 personen, een voor 8 personen en een voor 3 personen. Alle ruimtes bevinden zich op de 15e etage en hebben een adembenemend uitzicht. De ruimtes kunnen worden ingedeeld in diverse opstellingen, die keuze is aan jou. Catering kan ook worden verzorgd.

Onze locatie is uiterst geschikt voor klassikale trainingen, vergaderingen en/of bijeenkomsten. De (trainings)ruimtes beschikken onder andere over een beamer, flip-over, docenten werkplek en luxe vergaderstoelen. Er zijn ruime werkplekken en wij bieden tevens de mogelijkheid om de ruimte te voorzien van laptops (met daarop Windows 10 en verschillende Microsoft Office versies) die aangesloten kunnen worden op ons WiFi en/of internet netwerk. Standaard staat Windows 10 en Office geïnstalleerd, overige installaties van software kan worden gedaan tegen een meerprijs (op aanvraag).

Wil je meer weten over deze (huur)opties van onze (cursus-) vergaderruimte in Amsterdam? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op. Voor meer informatie kun je ons bereiken op 020-3080 466 of per email via info@westhaghe.com

Cursusruimte huren in Amsterdam

Trainingslocaties

Trainingslocatie_Westhaghe_Nieuw

Bezoekadres hoofdkantoor:
Regus Teleport Tower
Kingsfordweg 151 (15e etage)
1043 GR Amsterdam