Juniper training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Het Juniper Networks Technical Certification Program is platform specifiek en bestaat uit zowel theoretische examens als hands-on configuratie en troubleshooting examens. Middels een Juniper certificering wordt aangetoond dat iemand een zorgvuldig begrip heeft van internet en security technologieen en de juiste competenties heeft voor het configureren en troubleshooten van specifieke Juniper Networks platformen.

Wij bieden het complete aanbod aan Juniper opleidingen op diverse locaties in heel Nederland aan. Juniper biedt uitgebreide certificeringsmogelijkheden. Bij Westhaghe Training & Advies kunt u zich certificeren voor Juniper Networks Certified Internet Associate (JNCIA), het Specialist niveau (JNCIS), Professional niveau (JNCIP) en Expert niveau (JNCIE) op het gebied van routing, switching en security. Het Juniper Networks – Junos certificeringsprogramma bestaat uit de volgende vier niveaus:

 • Juniper Networks Certified Internet Associate (JUNOS):
  JNCIA-Junos is het instapniveau binnen het Junos certificeringsprogramma. Een JNCIA-Junos certificering toont aan dat u beschikt over de basiskennis van Juniper Networks Junos, netwerken en routing & switching.
 • Juniper Networks Certified Internet Specialist:
  De JNCIS omvat diepgaande productkennis en geeft u een goed begrip van Internet-technologieën en ontwerpmogelijkheden en principes. Voorafgaand aan het JNCIS examen dient het JNCIA examen behaald te zijn.
 • Juniper Networks Certified Internet Professional:
  De JNCP certificering valideert uw vermogen om te configureren en algemene scenario’s voor netwerken te troubleshooten. Voorafgaand aan het JNCIP examen dient het JNCIS examen succesvol afgelegd te zijn.
 • Juniper Networks Certified Internet Expert:
  JNCIE is het hoogsthaalbare certificeringsniveau binnen het Juniper Networks Certification programma en geeft u de mogelijkheid om uzelf te onderscheiden binnen de elite groep van de network wereld. Het examen is lab-based.

Vanaf het Specialist niveau kan er een keuze gemaakt worden uit drie tracks, te weten:

1. Service Provider Routing and Switching: Deze track is geschikt voor degene die werken met infrastructurele- of access oplossingen in een Juniper Networks routing en/of switching omgeving hoofdzakelijk binnen telecommunicatie.

2. Enterprise Routing and Switching: Deze track is geschikt voor diegene die werkzaam zijn binnen kleine tot grote enterprise omgevingen die netwerken op basis van Juniper Networks technologieën installeren en ondersteunen. Dit alles met inbegrip van LAN en WAN routers and switches.

3. Junos Security: Deze track is speciaal bedoeld voor IT professionals die beveiligde Juniper Networks netwerkomgevingen ontwerpen en implementeren.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "