Symantec training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Symantec is wereldwijd marktleider in oplossingen die de beveiliging, beschikbaarheid en integriteit van informatie waarborgen voor organisaties en particulieren. Symantec heeft zich gespecialiseerd in computerbeveiliging en antivirussoftware waarmee de risico’s ten aanzien van data worden geëlimineerd. Dit ongeacht device, platform of locatie.

Een van onze partners is door Symantec geautoriseerd voor het leveren van de officiële Symantec cursussen, training en opleidingen. Daarom biedt Westhaghe Training & Advies je de garantie dat je met behulp van door Symantec geautoriseerde docenten, cursusmateriaal en lab-omgevingen optimaal wordt opgeleid, eventueel ook voor de door jou gewenste Symantec certificering.

Westhaghe Training & Advies biedt een uitgebreid aanbod van Symantec opleidingen, cursussen en trainingen aan in heel Europa, dus ook in Nederland. Je kunt deze Symantec trainingen zowel klassikaal als virtueel op afstand bijwonen.

Bekijk hier de verschillende trainingen die beschikbaar zijn.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "