Citrix Networking

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

De Citrix Networking certificeringen valideren de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de volledige capaciteiten van Citrix NetScaler, inclusief implementatie voor app en desktop delivery, netwerkprestaties en optimalisering te benutten.

Citrix Networking certificeringstrajecten:

De Networking certificeringen zijn drie jaar lang geldig vanaf de dag waarop u uw certificering heeft behaald. Gedurende deze periode zullen er nieuwe examens uitgebracht worden. Voor het behouden van uw certificering dient u voor de vervaldatum het laatste nieuwe examen van uw certificeringsniveau te behalen.De geldigheid van uw huidige certificeringen wordt niet beïnvloed door de release van de nieuwe Networking certificeringen. De CCA for Networking certificeringen blijven drie jaar geldig vanaf de certificeringsdatum.Wilt u meer weten over de Citrix Networking certificering of heeft u een trainingsbehoefte? Neem contact met onze Citrix opleidingsadviseur.

CCA-N Citrix Certified Associate – Networking

Een Citrix Certified Associate – Networtking (CCA-N) is in staat om Citrix NetScaler 10 voor app and desktop oplossingen te implementeren en te beheren in een enterprise omgeving.

CCA-N certificering + examennummer
Voorbereidende training(en)
  • Implementing Citrix NetScaler 10.5 for App and Desktop Solutions exam (1Y0-253)
  • Citrix NetScaler Essentials and Unified Gateway + exam (CNS-222)

CCP-N Citrix Certified Professional – Networking

De Citrix Certified Professional for Networking certificering is ontwikkeld voor netwerk engineers. Deze certificering toont de kennis en vaardigheden aan die noodzakelijk zijn om de Citrix NetScaler 10 te implementeren, te beheren en te optimaliseren. Voorafgaand aan de Professional certificering dient u zich eerst te certificeren als Citrix Certified Associate for Networking (CCA-N).

CCP-N certificering + examennummer
Voorbereidende training(en)
  • Citrix NetScaler 10.5 Essentials for Networking exam (1Y0-351)
  • Citrix NetScaler Essentials and Traffic Management + exam (CNS-220)

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "