Windows training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Leer hoe je Windows kan inzetten en configureren voor cliënten en de management skills die u nodig heeft in een complexe IT omgeving.

Westhaghe heeft veel ervaring met het verzorgen van Windows trainingen. Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen op eigen locatie te volgen.

Indien u meer wilt weten over Windows training of certificering neem dan hier contact met ons op. Ook voor het inboeken van examens kunt u bij ons terecht.

{slider Entry level: IT Infrastructure|closed}

  Deze 3- daagse MTA training helpt u voorbereiden op uw Microsoft Technology Assisiate Exam 98-349 en geeft u inzicht in de volgende onderwerpen: Operating systeem configuraties, installeren en upgraden van cliënt systemen, beheren van applicaties, beheren van mappen en bestanden en beheersysteem onderhoud.

  TitelTrainingExamen
 • Windows Operating System Fundamentals
 • 40349A98-349

  {slider Associate level: Windows 10}

  StapTitelTrainingExamen
  Stap 1:Installing and Configuring Windows 1020679-170-697
  Stap 2Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services20688B70-697

  Na het succesvol afronden van de examens behaalt u het certificaat MCSA for Windows 10 waarmee u het recht heeft om door te stromen naar het MCSE level.

  Volg deze Windows 10 cursussen in ons open rooster of inhouse bij u op locatie.

  {slider Associate level: Windows 8 training}

  Om het Microsoft Certified Solutions Associate: Windows 8 certificaat te halen moet u twee examens halen. Het examen 70-687 voor Configuring Windows 8 en 70-688 Managing and Maintaining Windows 8. Voor deze examens kan u natuurlijk ook trainingen volgen. Deze training leert u hoe u Windows 8 kan implementeren, beheren en onderhouden. Ook worden onderwerpen als: Powershell, networking, desktop en mobile apps, encryptie en endpoint protection.

   TitelTrainingExamen
  • Configuring Windows 8
  • 20687D70-687
  • Managing and Maintaining Windows 8
  • 20688B70-688

   Na het behalen van deze Windows 8 examens mag u het MCSA Windows 8 certificaat in ontvangst nemen en kunt u voor het MCSE examen in aanmerking komen

   {slider Associate level: Windows 7 training}

   Deze certificering is voor IT professionals die geïnteresseerd zijn om te specialiseren in Windows 7 desktop en applicatie implementatie en desktop beheer voor grote organisaties. Bij het behalen van de drie examens 70-680, 70-685 en 70-686 krijgt de deelnemer de Microsoft Certified Solutions Associate: Windows 7 certificering.

    TitelTrainingExamen
   • Installing and Configuring Windows 7 Client
   • 6292A70-680
   • Troubleshooting and Supporting Windows 7 in the Enterprise
   • 6293A70-685
   • Planning and Managing Windows 7 Desktop Deployments and Environments
   • 6294A70-686

    {/sliders}

    Meer weten over dit onderwerp?

    We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

    Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

    Ton

    5-stars-png-no-background-4

    "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

    Danny Geelhoed

    5-stars-png-no-background-4

    "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

    Jan Does

    5-stars-png-no-background-4

    "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

    Nicolien Blokhuis

    5-stars-png-no-background-4

    "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "