Microsoft Office 365 training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

In deze examens worden uw vaardigheden gemeten in het beheren en implementeren van Microsoft Office 365, SharePoint online, Exchange online en Lync online. Microsoft Office 365 examens zijn op twee niveaus te behalen, associate en expert niveau.

Westhaghe heeft veel ervaring met het verzorgen van Microsoft 365 trainingen. Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen op eigen locatie te volgen.

Indien u meer wilt weten over Microsoft Office training of certificering neem dan hier contact met ons op. Ook voor het inboeken van examens kunt u bij ons terecht.

Functioneel Beheer Office 365

Volg een 2-daagse training en krijg meer inzicht in de werkzaamheden en processen die behoren bij het functioneel beheer van Office 365.

Office 365 FUNDAMENTALS

Naast het examen bieden wij ook voorbereidende trainingen. In deze training leert u de volgende componenten van office 365 effectiever in te zetten voor uw organisatie: SharePoint online, Outlook, Exchange, Office, Lync en webapps.

  • Training MS-900T01: Microsoft 365 Fundamentals (1 dag)

Office 365 ASSOCIATE (4 keuzes)

Naast het examen bieden wij ook voorbereidende trainingen. In deze training leert u de volgende componenten van office 365 effectiever in te zetten voor uw organisatie: SharePoint online, Outlook, Exchange, Office, Lync en webapps.

  • Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate
  • Microsoft 365 Certified: Teamwork Administrator
  • Microsoft 365 Certified: Security Administrator Associate
  • Microsoft 365 Security Administrator

Bij het behalen van deze examens behaald u het Office 365 Associate certificaat.

Office 365 EXPERT

Om hiervoor in aanmerking te komen moet je een van de associate Office 365 certificeringen hebben

  • Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "