Excel Training volgen? Volg een Microsoft Excel cursus op jouw niveau!

Excel Basis Training

De Basisfunctionaliteiten

Leer alles over de Basis Functionaliteiten in deze Excel training!

Excel Gevorderden: Tabellen en Databases Training

Tabellen & Databases

Verbreed je kennis: leer in deze Excel training Tabellen & Databases maken!

Excel Gevorderden: Formules en Functies Training

Formules & Functies

Verbreed je kennis: leer Formules & Functies te gebruiken in je favoriete spreadsheet-programma!

Excel Expert: Externe Gegevens en Macro's Training

Externe Gegevens & Macro's

Toe aan verdieping? Leer Externe Gegevens & Macro's te gebruiken in deze Excel training!

Tip: twijfel je welk niveau het best voor je is? Klik hier om onze gratis kennistest te doen

Op zoek naar een verdiepende Excel Training?

Ontdek onze verdiepende Microsoft Excel trainingen: de mogelijkheden van dit meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld zijn eindeloos. In deze hands-on Excel training krijg je handvatten om sneller en efficiënter in het programma te werken.

Onze Excel cursussen zijn er voor iedereen. Of je nou het programma nog nooit hebt gebruikt, je kennis wil verbreden of juist specifieke verdieping zoekt: bij Westhaghe zit je aan het juiste adres.

Naast de Excel trainingen die je hierboven op deze pagina ziet, hebben we ook nog een aantal verdiepende Excel trainingen in ons aanbod:

Twijfel je over welke training het beste bij je past? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen. Wij reageren altijd binnen één dag en helpen je graag verder.

Studieduur van de Excel cursus

De studieduur van de Excel cursus kan variëren afhankelijk van de training waar je voor kiest, en het programma dat hier bij hoort. Over het algemeen duurt een cursus 1 dag of 2 dagen. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om de cursus in hun eigen tempo te volgen of een intensievere studieperiode te kiezen.

Excel cursus: certificaat van deelname & lesmateriaal

Na afloop van onze Excel cursus ontvang je altijd een certificaat van deelname.  Het lesmateriaal wat je na afloop kunt ontvangen verschilt per training.

Krijg uw favoriete spreadsheetprogramma (eindelijk) onder de knie!

Als je eindelijk je favoriete spreadsheetprogramma onder de knie wilt krijgen, dan is het nu tijd om actie te ondernemen! Met de juiste training en oefening kun je snel vertrouwd raken met de vele functies en mogelijkheden van het programma. Voordat je het weet, zal je je comfortabel voelen en efficiënt werken met jouw spreadsheets.

Vrijblijvend informatie aanvragen

  Na aanvraag sturen we je binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe met alle informatie die je nodig hebt!

  Een Excel Training die bij jou past: Klassikaal of In-Company

  Op zoek naar manieren om je werkefficiëntie te verhogen? Nooit een held in Excel geweest, of juist op zoek naar meer verdieping? Bij Westhaghe bieden we verschillende niveaus Excel trainingen: altijd eentje die aansluit op jouw vaardigheden. Weet je niet zeker wat je huidige niveau is? Probeer dan eens onze Excel kennistest.

  Het is mogelijk om een training klassikaal te volgen of een in-house cursus te organiseren. Dit kan op maat of je maakt gebruik van ons vaste lespakket. Liever digitaal trainen? Dat is ook mogelijk. We bieden zelfs trainingen hybride aan.

  Hulp nodig? Bel ons op 020-3080466 of mail je vraag naar info@westhaghe.com

  IMG_8212 (1)

  Excel cursus volgen? Praktijkgerichte cursus volgen van uw meestgebruikte spreadsheetprogramma!

  Tijdens deze cursus excel leren, kies dan voor de cursus Microsoft Excel voor beginners. De cursus is geschikt voor cursisten die nog niet bekend zijn met de belangrijkste functies van excel. In deze klassikale excel-trainingen leer je werken met excel 2019, excel 2016, of excel 2013, afhankelijk van waar je toe bent.

  De basiscursus excel omvat onder andere het maken van berekeningen, grafieken, en draaitabellen. Je kunt de cursus volgen in een online leeromgeving, thuisstudie, of zelfs incompany bij jouw werkgever. Werk in jouw eigen tempo en ontvang persoonlijk advies en persoonlijke begeleiding van onze studieadviseurs tijdens de klassikale training.

  Scherpe Tarieven

  Persoonlijk Contact 

  Advies Op Maat

  Klassikaal & Digitaal Trainen