Selecteer je Excel Training

Excel Basis Cursus

Leer alles over de Basis Functionaliteiten in Excel

Excel Gevorderd

Verbreed je kennis: leer Tabellen & Databases maken

Excel Gevorderd

Verbreed je kennis: leer Formules & Functies maken

Excel Expert

Toe aan verdieping? Leer Externe Gegevens & Macro's te gebruiken

Tip: twijfel je welk niveau het best voor je is? Klik hier om onze gratis kennistest te doen

Onze Excel trainingen

Ontdek Microsoft Excel: de mogelijkheden van dit meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld zijn eindeloos. In onze hands-on Excel cursussen krijg je handvatten om sneller en efficiënter in het programma te werken.

Onze Excel cursussen zijn er voor iedereen. Of je nou het programma nog nooit hebt gebruikt, je kennis wil verbreden of juist specifieke verdieping zoekt: bij Westhaghe zit je aan het juiste adres.

Naast de Excel trainingen die je op deze pagina ziet, hebben we ook nog een aantal specialistische Excel trainingen:

Geen idee welke training het beste bij je past? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen. Wij reageren altijd binnen één dag en helpen je graag verder.

Vrijblijvend informatie aanvragen

  Na aanvraag sturen we je binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe met alle informatie die je nodig hebt!

  Jouw Excel Training: Klassikaal of In-Company

  Op zoek naar manieren om je werkefficiëntie te verhogen? Nooit een held in Excel geweest, of juist op zoek naar meer verdieping? Bij Westhaghe bieden we verschillende niveaus Excel trainingen: altijd eentje die aansluit op jouw vaardigheden. Weet je niet zeker wat je huidige niveau is? Probeer dan eens onze Excel kennistest.

  Het is mogelijk om een training klassikaal te volgen of een in-house cursus te organiseren. Dit kan op maat of je maakt gebruik van ons vaste lespakket. Liever digitaal trainen? Dat is ook mogelijk. We bieden zelfs trainingen hybride aan.

  Hulp nodig? Bel ons op 020-3080466 of mail je vraag naar info@westhaghe.com

  foto-resized

  Een Excel training bij Westhaghe

  Westhaghe Training & Advies biedt diverse Excel trainingen aan op 10 trainingslocaties in Nederland. Heb je een eigen trainingsruimte? Dan is het ook mogelijk om de training bij je op locatie te organiseren.

  Voor elk niveau de geschikte Excel training!

  Er zijn verschillende Excel cursussen gebaseerd op de verschillende Office versies. Westhaghe Training & Advies biedt onder andere Excel training aan in Excel 2016, Excel 2013, Excel 2010, 2008 (Macintosh), Excel 2007 en Excel 2003 training aan. Hierboven kun je de (standaard) inhoud van de verschillende Excel trainingen downloaden. Hierbij geldt uiteraard dat de cursusinhoud is aan te passen naar je eisen, wensen en/of omgeving waardoor je een optimale Excel training kunt volgen.

  Excel Basis Training

  Twijfel je of deze Excel Basis training wel geschikt voor je is? Doe de Excel kennistest en je weet na 25 multiple choice vragen welke training Excel het beste bij je past.

  Excel Gevorderde Training - Tabellen & Databases

  Wil je werken met draaitabellen in Excel, dan is deze Excel Gevorderde cursus zeer geschikt voor je. Naast draaitabellen wordt er ook tijd vrij gemaakt voor Grafische objecten en geavanceerde rekenformules.

  Niet zeker van je Excel kennisniveau? Doe de Excel kennistoets en je weet na 25 multiple choice vragen welke training geschikt voor je is.

  Excel Gevorderde Training - Formules & Functies

  Voor de echte fans in Excel bieden wij een cursus aan op het gebied van Formules & Functies. Je leert dan de meest gebruikte formules en functies te gebruiken in je Excel sheets.

  Excel Expert training - Externe gegevens & Macro’s

  Ervaren Excel gebruikers die het onderste uit de kan willen halen door de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en waar mogelijk te automatiseren kunnen deelnemen aan onze Excel Expert training. Uiteraard is het ook mogelijk om deze Excel training bij je op locatie te organiseren (in-company).

  Wil je meer weten over deze Excel Expert training, bekijk onze cursusinhoud, open rooster data of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie of via onze contactpagina.

  Power BI training

  Rapportages maken met de data die binnen je organisatie opgeslagen zijn is nu makkelijker en efficiënter dan ooit! Onze Power BI cursus bestaat uit een verzameling hulpprogramma’s en processen die cursisten kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, om te zetten in zinvolle informatie en vervolgens betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Excel 2013 en 2016 bevatten diverse BI-mogelijkheden, waarmee je op eenvoudige wijze gegevens kunt verzamelen en visualiseren. Met deze extra mogelijkheden is Excel 2013 en 2016 nu een echte self-service Power BI functionaliteit geworden.

  Er zijn 2 niveaus, namelijk de Power BI Basis en Power BI Gevorderde training. Daarnaast bieden wij ook een officieel 3-daagse Microsoft curriculum, namelijk de MS 20778 Analyzing Data with PowerBI.

  Power BI Desktop & Online Basis Training

  Leer de basis van Power BI onder de knie te krijgen en maak prachtige visuele rapportages op basis van (bijvoorbeeld) de Excel bestanden waar je mee werkt!

  Power BI Desktop & Online Gevorderde Training

  Ga een stap verder dan je hebt geleerd in de Power BI Desktop & Online Basis training en maakt rapportages op basis van je data op een nog hoger niveau. Wat ga je leren? Je vindt het in onze cursusomschrijving:

  Wil je meer weten over Power BI training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie of onze contactpagina.

  Excel PowerPivot Basis training

  Je kunt onze Excel PowerPivot Basis training in heel Nederland volgen op jouw locatie (in-company). Deze verzorgen wij in de Excel 2013 en 2016 versies.

  In deze Excel Power Pivot training leert de cursist hoe je in Microsoft Excel een Power Pivot model samenstelt en vervolgens daarop een rapportage maakt met draaitabellen en draaigrafieken.

  Wil je meer weten over Excel PowerPivot Basis training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie of via onze contactpagina. 

  Excel PowerPivot Gevorderde Training

  Je kunt onze Excel PowerPivot Gevorderde training in heel Nederland volgen op je eigen locatie (in-company). De training Power Pivot Gevorderd - DAX (Level 2) is geschikt voor iedereen die rapporteert aan de hand van externe gegevens in Excel.

  Wil je meer weten over de Excel PowerPivot Gevorderde training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie of via onze contactpagina.

  Excel Power Query training

  Deze cursus is bedoeld voor cursisten die analyses willen maken van gegevens die daarvoor nog niet direct geschikt zijn omdat er nog moet worden gesleuteld en aangepast. Het opschonen van deze gegevens met Power Query gaat je een zee aan tijd besparen. Iedereen die gegevens wil verwerken in Excel zal zeer veel baat hebben bij deze cursus.

  VBA Excel Training

  Onze Excel VBA Excel training bestaat uit 2 cursus niveaus, namelijk VBA Excel Basis en VBA Excel Gevorderd. Beide trainingen in ons open rooster zijn 2 dagen. Gebruik je de Excel versie 2007, 2010, 2013 of 2016 dan kun je deelnemen aan onze VBA cursussen:

  Wil je meer weten over Excel VBA trainingen, bekijk onze cursusinhoud/cursusdata via bovenstaande pagina's of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie of via onze contactpagina.

  MOS Excel

  Excel voor Managers

  Deze training is handig voor mensen die een leidinggevende functie hebben. Je kunt denken aan (HR) managers, afdelingshoofden, planningsmedewerkers e.d.

  MS 20778 Analyzing Data with PowerBI

  Voor cursisten die al jaren met Excel werken kan een training in Excel verfrissend en verhelderend werken. Kies je voor een in-house Excel Basis cursus, dan is het mogelijk om kosteloos met 1 van onze docenten een telefonisch intake te organiseren om het cursusprogramma op maat af te stemmen.

  Onze Excel docenten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels de Excel trainingen verzorgen.

  Ben je als cursist niet zeker over je eigen kennisniveau in Excel? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee je zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor je geschikt is. Neem hier de Excel kennistest af.

  Uiteraard kunnen wij deze trainingen ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, in-house bij een klant als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar je kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van je werkomgeving, organisatie en de branche waarin je werkt kan worden meegenomen. De docenten van Westhaghe Training & Advies zijn in staat om zich te verdiepen in je organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Vanaf 3 cursisten ben je vaak al voordeliger uit indien je kiest voor een (maatwerk/groeps) training op je eigen locatie.

  Specialistische Excel trainingen

  Naast bovenstaande trainingen biedt Westhaghe Training & Advies tevens specialistische Excel trainingen aan. Denk hierbij aan VBA, PowerPivot of PowerPivot:

  Bij het verzorgen van deze trainingen is maatwerk te allen tijde mogelijk!

  Mocht je twijfelen over het niveau; neem contact op of doe de Excel kennistest.

  Scherpe Tarieven

  Persoonlijk Contact 

  Advies Op Maat

  Klassikaal & Digitaal Trainen