• Excel training volgen

  Excel Training Volgen of Organiseren?

  volg of organiseer hem digitaal, klassikaal of in-company

Op zoek naar een Excel training? Volg of organiseer hem digitaal, klassikaal of bij u op locatie in-company! We zijn er trots op beoordeeld te zijn met een 9.3 op Springest met meer dan 800 ervaringen die gedeeld zijn door onze cursisten.

Selecteer Uw Excel Training:

 • 1

  Excel Basis: De Basisfunctionaliteiten

 • 2a

  Excel Gevorderd: Formules & Functies

 • 2b

  Excel Gevorderd: Tabellen & Databases

 • 3

  Excel Expert: Externe Gegevens & Macro's

Meer Informatie over onze Excel Trainingen

Wij bieden diverse Excel trainingen aan op 10 trainingslocaties in Nederland. Heeft u een eigen trainingsruimte, dan is het ook mogelijk om de training bij u op locatie te organiseren. We zijn beoordeeld met een 9,3 op Springest! Bekijk hieronder de diverse trainingen die wij aanbieden, van beginners tot aan VBA Excel.

Voor elk niveau de geschikte Excel training!

Er zijn verschillende Excel cursussen gebaseerd op de verschillende Office versies. Westhaghe Training & Advies biedt onder andere Excel training aan in Excel 2016, Excel 2013, Excel 2010, 2008 (Macintosh), Excel 2007 en Excel 2003 training aan. Hierboven kunt u de (standaard) inhoud van de verschillende Excel trainingen downloaden. Hierbij geldt uiteraard dat de cursusinhoud is aan te passen naar uw eisen, wensen en/of omgeving waardoor u een optimale Excel training kunt volgen.

Excel Basis Training

Twijfelt u of deze Excel Basis training wel geschikt voor u is? Doe de Excel kennistest en u weet na 25 multiple-choice vragen welke training in Excel het meest geschikt voor u is.

Excel Gevorderde Training - Tabellen & Databases

Wilt u werken met draaitabellen in Excel, dan is deze Excel Gevorderde cursus zeer geschikt voor u. Naast draaitabellen wordt er ook tijd vrij gemaakt voor Grafische objecten en geavanceerde rekenformules.

Niet zeker van uw Excel kennisniveau? Doe de Excel kennistoets en u weet na 25 multiple-choice vragen welke training geschikt voor u is.

Excel Gevorderde Training - Formules & Functies

Voor de echte fans in Excel bieden wij een cursus aan op op het gebied van Formules & Functies. U leert dan de meest gebruikte formules en functies te gebruiken in uw Excel sheets.

Excel Expert training - Externe gegevens & Macro’s

Ervaren Excel gebruikers die het onderste uit de kan willen halen door de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en waar mogelijk te automatiseren kunnen deelnemen aan onze Excel Expert training. Uiteraard is het ook mogelijk om deze Excel training bij u op locatie te organiseren (in-company).

Wilt u meer weten over deze Excel Expert training, bekijk onze cursusinhoud, open rooster data of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Power BI training

Leer rapportages maken op de data die binnen uw organisatie opgeslagen zijn is nu makkelijker en efficiënter dan ooit! Onze Power BI cursus bestaat uit een verzameling hulpprogramma’s en processen die cursisten kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, om te zetten in zinvolle informatie en vervolgens betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Excel 2013 en 2016 bevatten diverse BI-mogelijkheden, waarmee u op eenvoudige wijze gegevens kunt verzamelen en visualiseren. Met deze extra mogelijkheden is Excel 2013 en 2016 nu een echte self service Power BI functionaliteit geworden.

Er zijn 2 niveaus, namelijk de Power BI Basis en Power BI Gevorderde training. Daarnaast bieden wij ook een officieel 3 daagse Microsoft curriculum, namelijk de MS 20778 Analyzing Data with PowerBI.

Power BI Desktop & Online Basis Training

Leer de basis van Power BI onder de knie te krijgen en maak prachtige visuele rapportages op basis van (bijvoorbeeld) de Excel bestanden waar u mee werkt!

Power BI Desktop & Online Gevorderde Training

Ga een stap verder dan u hebt geleerd in de Power BI Desktop & Online Basis training en maakt rapportages op basis van uw data op een nog hoger niveau. Wat gaat u leren? U vindt het in onze cursusomschrijving:

Wilt u meer weten over Power BI training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel PowerPivot Basis training

U kunt onze Excel PowerPivot Basis training in heel Nederland volgen op uw locatie (in-company). Deze verzorgen wij in de Excel 2013 en 2016 versies.

In deze Excel Power Pivot training leert de cursist hoe je in Microsoft Excel een Power Pivot model samenstelt en vervolgens daarop een rapportage maakt met draaitabellen en draaigrafieken.

Wilt u meer weten over Excel PowerPivot Basis training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel PowerPivot Gevorderde Training

U kunt onze Excel PowerPivot Gevorderde training in heel Nederland volgen op uw locatie (in-company). De training Power Pivot Gevorderd - DAX (Level 2) is geschikt voor iedereen die rapporteert aan de hand van externe gegevens in Excel.

Wilt u meer weten over Excel PowerPivot Gevorderde training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel Power Query training

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die analyses willen maken van gegevens die daarvoor nog niet direct geschikt zijn omdat er nog moet worden gesleuteld en aangepast. Het opschonen van deze gegevens met Power Query gaat u een zee aan tijd besparen. Iedereen die gegevens wil verwerken in Excel zal zeer veel baat hebben bij deze cursus.

VBA Excel Training

Onze Excel VBA Excel training bestaat uit 2 cursusniveau's namelijk VBA Excel Basis en VBA Excel Gevorderd. Beide trainingen in ons open rooster zijn 2 dagen. Gebruikt u de Excel versie 2007, 2010, 2013 of 2016 dan kunt u deelnemen aan deze VBA Excel cursus

Wilt u meer weten over Excel VBA trainingen, bekijk onze cursusinhoud/cursusdata via bovenstaande pagina's of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

MOS Excel

Excel voor Managers

Deze training is handig voor mensen die een leidinggevende functie hebben. U kunt denken aan (HR) managers, afdelingshoofden, planningsmedewerkers e.d.

MS 20778 Analyzing Data with PowerBI

Voor cursisten die al jaren met Excel werken kan een training in Excel verfrissend en verhelderend werken. Kiest u voor een inhouse Excel Basis cursus, dan is het mogelijk om kosteloos met 1 van onze docenten een telefonisch intake te organiseren om het cursusprogramma op maat af te stemmen

Onze Excel docenten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels de Excel trainingen verzorgen.

Bent u als cursist niet zeker over uw eigen kennisniveau in Excel? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee u zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor u geschikt is. De Excel kennistest kunt u vinden op 1 van onze partnerwebsites.

Uiteraard kunnen wij deze trainingen ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, inhouse bij een klant als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar u kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt kan worden meegenomen. De docenten van Westhaghe Training & Advies zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Vanaf 3 cursisten bent u vaak al voordeliger uit indien u kiest voor een (maatwerk/groeps) training op uw eigen locatie.

 • Vrijblijvend informatie aanvragen

Na aanvraag sturen we je binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe met alle informatie die je nodig hebt!

Specialistische Excel trainingen

Naast bovenstaande trainingen biedt Westhaghe Training & Advies tevens specialistische Excel trainingen aan. Denk hierbij aan VBA, PowerPivot of PowerPivot:

Bij het verzorgen van deze trainingen is maatwerk te allen tijde mogelijk!

Mocht je twijfelen over het niveau; neem contact op of doe de Excel kennistest.