Linux training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Westhaghe Training & Advies biedt Linux trainingen en opleidingen. Gebruikmakend van onze kennis op het gebied van Linux, hebben wij Linux cursussen ontwikkeld, om IT professionals te helpen hun kennisniveau te verbeteren. Onze cursussen zijn zo samengesteld dat mensen met uiteenlopende functies kunnen profiteren. Wij hebben trainingen om uw bestaande kennis te verrijken en meer hands-on kennismaken met Linux. Onze cursussen en opleidingen leiden ook tot de door Linux erkende certificeringen.

Het Linux Professional Institute Certification (LPIC) programma is:

  • Ontwikkeld voor en door Linux professionals, leveranciers en opleiders.
  • Uitdagend. Zonder kennis van zaken zul je niet slagen.
  • Beschikbaar via een groot aantal opleiders in de wereld.
  • Distributie neutraal
  • Ter zake doende. Er wordt getest wat benodigd is.
  • Distributie onafhankelijk.
  • Ondersteund door een groot aantal Linux bedrijven en projecten.

Het LPI certificeringsprogramma bestaat uit: Linux Essentials, LPIC-1, LPIC-2 en LPIC-3. Voor de certificeringen LPIC-1 en LPIC-2 dienen er 2 examens te worden afgelegd en voor LPIC-3 zijn er 4 examens nodig.

Westhaghe Training & Advies kan voor elke certificering de benodigde training(en) verzorgen. Tevens is het mogelijk om maatwerk Linux training te laten ontwikkelen door ons.

Linux cursussen verzorgen wij in groepsverband of via open rooster vorm bij 1 van onze partners. Groepstrainingen in Linux of Red Hat zijn al financieel aantrekkelijk vanaf 3 personen. Meer weten over bepaalde cursussen? Bekijk de trainingen via de trainingslink of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "