AppSense training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

AppSense is een toon aangevende leverancier van user virtualisatie-oplossing voor een organisatie met hun product DekstopNow. Om te leren wat alle mogelijkheden zijn die dit product te bieden heeft is er een 5 daagse training beschikbaar:

In deze AppSense cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan de vaardigheden die vereist zijn voor het beheren en onderhouden van AppSense DekstopNow. De lesstof bestaat uit theorie gecombineerd met praktijkgericht hands-on training. Na afloop van deze training zijn cursisten in staat om praktische kennis te combineren met vaardigheden waardoor ze met AppSense DesktopNow administratieve taken kunnen verrichten als:

  • Het managen van gebruikersrechten (policy, personalisation) over meerdere sites en platformen
  • Het beheren van gebruikersrechten voor applicaties en netwerk toegang
  • Het beheren van systeembronnen op basis van user, groep en applicatie
  • Basis Troubleshooting in AppSense

De AppSense Professional 3.0 cursus is een uitgebreide basis training die u leert de vereiste vaardigheden op toe doen voor het beheren en onderhouden van de gebruikersaccounts van virtualisatie oplossingen met behulp van AppSense DesktopNow. De lesstof bestaat uit theorie gecombineerd met praktijkgerichte hands-on trainingen.

Westhaghe Training & Advies heeft samenwerkingsverbanden met deze RALC’s. Wij kunnen derhalve AppSense training aanbieden door heel Nederland heen. Heeft u binnen uw organisatie 3 of meer medewerkers die graag een AppSense training willen volgen, dan is het financieel aantrekkelijker om deze cursus bij u op locatie te organiseren. Daarnaast biedt deze inhouse oplossing de kans om een AppSense training op maat aan te bieden. Het grote voordeel hiervan is dat de wensen van de klant worden meegewogen in het opstellen van de leerdoelen.

Heeft u interesse in een AppSense cursus, vraag dan vandaag nog informatie aan en wij doen u een scherpe aanbieding!

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "