Ontdek de kracht van AI op de werkvloer!

ChatGPT_logo.svg

Onze ChatGPT en AI Training is een uitgebreide cursus die je meeneemt door de fundamenten van Artificial Intelligence, de toepassingen ervan en wat er binnenkort allemaal mogelijk is.

ChatGPT_logo.svg

Onze opleiding voor HR- en recruitmentprofessionals met betrekking tot ChatGPT is specifiek ontwikkeld om de dagelijkse taken binnen HR te stroomlijnen en te versnellen.

ChatGPT_logo.svg

Verdiep je in AI met de cursus ChatGPT en AI voor marketeers. Speciaal ontwikkeld voor marketingprofessionals die AI efficiënt en effectief willen inzetten voor hun dagelijkse taken.

copilot-logo-300

Dé persoonlijke assistent in al je bekende Microsoft-applicaties. Deze 'copiloot' ondersteunt in al jouw taken binnen onder andere Excel, Word, Outlook en PowerPoint.

Let op: wegens de razendsnelle ontwikkeling van AI platformen op het moment kan ons aanbod zo nu en dan veranderen!

AI Cursus volgen? Dan ben je bij Westhaghe Training & Advies aan het juiste adres

ChatGPT heeft in Nederland flink wat gespreksstof opgeleverd. Sinds november 2022 verschijnt er bijna wekelijks een artikel over dit innovatieve onderwerp. Maar wat betekent het eigenlijk en hoe kun jij als ondernemer, marketeer of communicatiespecialist hiervan profiteren? Er zijn verschillende cursussen en trainingen beschikbaar die je praktische tips geven die je direct in je werk kunt toepassen.

ChatGPT maakt Kunstmatige Intelligentie (AI) toegankelijk voor iedereen. Deze hoogwaardige AI-tool van OpenAI ondersteunt bij diverse taken - van het opstellen van teksten tot het genereren van vernieuwende ideeën en het creëren van social media berichten. Dit is met name nuttig voor ondernemers, copywriters, marketeers en communicatieprofessionals. Maar zelfs als je gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van AI, zul je dergelijke cursussen verrijkend vinden. Deze interactieve cursussen worden aangepast aan jouw vakgebied en jouw uitdagingen. Ze dienen niet alleen als bron van kennis, maar ook als inspiratie en strategie voor implementatie.

springest
crkbo
NRTO_keurmerk

Vrijblijvend informatie aanvragen?

  Na aanvraag sturen we je binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe met alle informatie die je nodig hebt!

  Jouw bedrijfstraining: Klassikaal of In-Company

  Naast eindgebruikers- en I(C)T trainingen bieden we bij Westhaghe nog verschillende andere bedrijfstrainingen aan. Ben je op zoek naar een projectmatig gerichte training? Wellicht is een Scrum Master training iets voor jou. Of wil je weten hoe je mensen beter kunt overtuigen? Bekijk dan eens onze training krachtig presenteren. Als je op zoek bent naar meer technische trainingen, loop dan eens door ons aanbod ICT-trainingen.

  Bij Westhaghe bieden we verschillende niveaus trainingen aan: altijd eentje die aansluit op jouw vaardigheden.

  Het is mogelijk om een training klassikaal te volgen of een in-house cursus te organiseren. Dit kan op maat of je maakt gebruik van ons vaste lespakket. Liever digitaal trainen? Dat is ook mogelijk. We bieden zelfs trainingen hybride aan.

  Hulp nodig? Bel ons op 020-3080466 of mail je vraag naar info@westhaghe.com

  IMG_8212 (1)