MCSD Certificering

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Voordat u in de gelegenheid bent om op te mogen gaan voor uw MCSD certificaat is de voorkennis in MCSA een vereiste. Deze vereisten staan in elke certificeringstraject voor de te volgen modules. Een MCSD certificering toont aan over welke technische en professionele vaardigheden iemand beschikt.

Het gaat hierbij dus niet alleen om de technische kennis van een Microsoft oplossing, maar om een breder kennisgebied.

Een MCSD is in staat een bepaalde rol te vervullen in relatie tot een specifieke oplossing en gerelateerde Microsoft producten.
Voor u hebben wij de MCSD certificering op een rijtje gezet met de bijbehorende exameneisen en de aanbevolen trainingen.

{slider MCSD: Windows Store Apps Using HTML5|closed}

StapTitelTrainingExamen
1Programming in HTML5 with JavaScript and CSS320480B70-480
2Essentials of Developing Windows Store Apps Using HTML5 and JavaScript20481C70-481
3Advanced Windows Store App Development Using HTML5 and JavaScript20482C70-482

Na het succesvol afleggen van stap 1, 2, 3 bent u Microsoft Certified Solutions Developer voor Windows Apps Store Using HTML5

{slider MCSD: Windows Store Apps Using C#}

StapTitelTrainingExamen
1Programming in C#20483B70-483
2Essentials of Developing Windows Store Apps Using C#20484C70-484
3Advanced Windows Store App Development Using C#20485C70-485

Met het behalen van examen 70-483 en 70-484 behaalt u het certificaat MCSD: Windows Store Apps Using C#.

{/sliders}

Heeft u ambitie om uw MCSD certificaat te behalen in één van de bovenstaande modules of wilt u advies welke MCSD training / examen voor u het best passend is dan kunt u hierover bellen met onze opleidingsadviseurs op 020-3080466 of u mailt uw vraag naar info@westhaghe.com

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "