VMware Certified Professional – Cloud (VCP-Cloud)

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

De VMware Certified Professional – Cloud (VCP-Cloud) certificering geeft erkenning aan het vermogen om een Cloud omgeving met behulp van vCloud Director en gerelateerde componenten te kunnen installeren, configureren en administreren. Daarnaast hebben succesvolle kandidaten aantoonbare core vSphere vaardigheden in het uitbreiden van data virtualisatie in de cloud door het creëren en beheren van vApps, service catalogs en organisatie/provider VDCs, alsmede het beheer van cloud gerelateerde netwerken en opslag.

Deze competentie is gebaseerd op de vaardigheden en kennis die nodig is om succesvol VMware vSphere-omgevingen te installeren, implementeren en te schalen samen met een solide basis voor het beheren van basis cloud-infrastructuur concepten inclusief openbare / private / hybride clouds, multi-tenancy, en cloud-beveiliging.

Wat heb je nodig om VCP-Cloud te worden?

Er zijn twee manieren om VCP-Cloud gecertificeerd te worden:

  • Begin met VMWare Cloud Technologies
Uw VMware kennisTrainingenExamen
Begint met VMWare Cloud Technologies

VMware vCloud Director: Install, Configure, Manage v5.5 (VMCICM)

of

vCloud Automation Center (vCAC): Install Configure Manage v6.0 (VMCACICM)

Leg succesvol het examen VCP Cloud af
Een geldige VCP Level certificeringVMware vCloud Director: Install, Configure, Manage v5.5 (VMCICM)Leg succesvol het examen VCP Cloud af

Ben je als bedrijf op zoek naar een VMWare Cloud training? Wist je dat het al financieel aantrekkelijk vanaf 3 personen om een groepstraining op locatie te organiseren?

Vraag meer informatie aan over deze VMWare groepstraining via info@westhaghe.com.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "