Amazon Web Services training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Amazon Web Services (AWS) biedt online diensten als back-end voor applicaties en voor bijvoorbeeld websites. De meeste services bieden hierbij functionaliteiten die developers in hun applicaties kunnen gebruiken zonder dat deze direct zichtbaar zijn voor de eindgebruikers. Door het gebruik van Amazon Web Services zijn developers in staat om zonder hardware investering vooraf, diensten aan te bieden met een ingebouwde en ongeëvenaarde schaalbaarheid.

Westhaghe Training & Advies werkt op dit vlak samen met een partner die is geautoriseerd als Amazon Web Services (AWS) Authorized Training Partner in Nederland. De AWS trainingen zijn voor iedereen die meer kennis wil vergaren op het gebied van Amazon Web Services. Alle cursussen worden gegeven door AWS Accredited Instructors (AAIs) en er wordt gebruik gemaakt van geautoriseerd AWS materiaal. Of je nu nieuw bent op AWS gebied of al ruime ervaring hebt wij hebben altijd een training die bij je past.

Je kunt klassikaal een training volgen of live via het internet via een van de virtuele klaslokalen. Alle cursussen worden gegeven door AWS Accredited Instructors (AAIs) en er wordt gebruik gemaakt van geautoriseerde AWS materiaal. Westhaghe Training & Advies biedt de volgende AWS trainingen aan.

Een greep uit de Amazon trainingen die wij voor je kunnen verzorgen zijn:

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "