RES Software training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

RES Software heeft haar producten ondergebracht in de Dynamic Desktop Studio. De RES Workspace Manager zorgt ervoor dat eindgebruikers altijd toegang krijgen tot hun eigen omgeving onafhankelijk van het device waarmee ze aanloggen of de locatie waar ze zich bevinden. Altijd de juiste applicaties, data printers; op de juiste plaats, op de juiste tijd waardoor ze efficiënter kunnen werken.
RES Automation Manager biedt systeembeheerders veel mogelijkheden door taken op een eenvoudige, snelle manier uit te voeren.

Daarbij komen uitgebreide mogelijkheden om IT diensten aan te bieden aan anderen binnen de organisatie met Service Automation. De diverse oplossingen kunnen los van elkaar of juist in combinaties worden gebruikt om op die manier optimaal in te spelen op de eisen en wensen van de klant. Hieronder beschikbare trainingen en  certificeringsmogelijkheden van RES Software.

RES Software heeft verschillende trainingen ontwikkeld voor partners en klanten. Deze trainingen gaan over installatie en configuratie van RES Workspace Manager (voorheen PowerFuse) en RES Automation Manager (voorheen Wisdom). Deze technische trainingen worden aangeboden door RES Authorized Learning Centers (RALCs).

Westhaghe Training & Advies heeft samenwerkingsverbanden met deze RALC’s. Wij kunnen derhalve RES trainingen aanbieden door heel Nederland heen. Uiteraard ook op locatie van de klant zelf. Daarnaast kunnen wij maatwerk trainingen ontwikkelen op basis van de wensen van de klant.

Indien u vragen heeft over een bepaalde training of over data en locatie kunt u een vrijblijvende offerte opvragen via bovenstaande button. Wij zullen u dan zo snel mogelijk benaderen.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "