Microsoft Cloud Server training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Train in cloud technologie en leer hoe u een organisatie kan ondersteunen met could hosting, applicatie ontwikkeling, productiviteit en collaboratie tools. Deze trainingen helpen u ook met de voorbereiding van de examens die nodig zijn om Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Private Cloud certificatie te behalen.

Westhaghe heeft veel ervaring met het verzorgen van Private Cloud trainingen. Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen op eigen locatie te volgen.

Indien u meer wilt weten over Microsoft Cloud Server training of certificering neem dan hier contact met ons op. Ook voor het inboeken van examens kunt u bij ons terecht.

{slider Expert level: Private Cloud}

Na het afronden van Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows Server 2012 examens kunt het Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Private Cloud certificatie behalen

   Voorafgaand aan dit traject is de MCSA Windows Server 2012 certificering vereist.

   TitelTrainingExamen
  • Installing and Configuring Windows Server 2012
  • 20410D70-410
  • Administering Windows Server 2012
  • 20411C70-411
  • Configuring Advanced Windows Server 2012 Services
  • 20412D70-412



   TitelTrainingExamen
   M20246, Monitoring and Operating a Private Cloud2024670-426
   M20247, Configuring and Deploying a Private Cloud2024770-427

   Na het succesvol afleggen van de eerste 3 examens bent u MCSA en met het slagen van de stap 4 en 5 bent u gecertificeerd MCSE Private Cloud.

   {/sliders}

   Meer weten over dit onderwerp?

   We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

   Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

   Ton

   5-stars-png-no-background-4

   "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

   Danny Geelhoed

   5-stars-png-no-background-4

   "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

   Jan Does

   5-stars-png-no-background-4

   "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

   Nicolien Blokhuis

   5-stars-png-no-background-4

   "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "