Windows Phone training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Train met de bestaande Microsoft tools en technologieën die nodig zijn om applicaties te maken voor Windows Phone. U kunt beginnen met de fundamentele kennis te leren door gebruik te maken van de trainingen die geleverd worden voor het Microsoft Technology Associate (MTA) certificaat. Bij het behalen van de drie onderstaande examens verdient u het Microsoft Certified Professional Developer (MCPD): Windows Phone certificaat.

Westhaghe heeft veel ervaring met het verzorgen van Windows Phone trainingen. Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen op eigen locatie te volgen.

Indien u meer wilt weten over Windows Phone training of certificering neem dan hier contact met ons op. Ook voor het inboeken van examens kunt u bij ons terecht.

{slider Microsoft Certified Professional Developer(MCPD): Windows Phone|closed}

Laat uw vaardigheid in het ontwikkelen van applicaties zien aan klanten en werkgevers met het MCPD: Windows Phone certificaat.

  TitelTrainingExamen
 • Fundamentals of XAML and Microsoft Expression Blend
 • 10553A70-506
 • Developing Data Access Solutions with Microsoft Visual Studio 2010
 • 10265A70-516
 • PRO: Designing and Developing Windows Phone Applications
 • In ontwikkeling70-599

  {/sliders}

  Meer weten over dit onderwerp?

  We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

  Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

  Ton

  5-stars-png-no-background-4

  "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

  Danny Geelhoed

  5-stars-png-no-background-4

  "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

  Jan Does

  5-stars-png-no-background-4

  "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

  Nicolien Blokhuis

  5-stars-png-no-background-4

  "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "