Office 365 Trainingen

Office 365 Eindgebruikers Training

Optimaal gebruik maken van Office 365

Office 365 Key-User Training

Geavanceerde functionaliteiten van Office programma's

Overstappen naar de nieuwe versie van Office

Implementie van de nieuwe versie Office 365

Functioneel beheer Office 365 Training

Document management en workflows

Office 365 trainingen volgen?

Ontdek de mogelijkheden van Office 365! Leer efficiënter werken met programma's als Teams, SharePoint, OneNote en meer. Met deze handige tools leer je sneller en beter samen te werken met je team. Ontdek hoe je je volle potentie kunt gebruiken met behulp van Office.

Bekijk hieronder onze verschillende trainingen Office 365. Schrijf je klassikaal in via ons open rooster of organiseer een in-company training op locatie.

Heb je vragen of twijfel je nog? Neem contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Wij bieden diverse Office 365 trainingen aan op 10 trainingslocaties in Nederland. Heb je een eigen trainingsruimte, dan is het ook mogelijk om de training bij je op locatie te organiseren. We zijn beoordeeld met een 9,3 op Springest! Bekijk hieronder de diverse trainingen die wij aanbieden.

Voor elk niveau de geschikte Office 365 training!

Er zijn verschillende Office 365 trainingen waarin verschillende onderwerpen aan bod komen. Westhaghe Training & Advies biedt onder andere een Key-User-, functioneel beheer training en een inspiratiesessie Office 365 aan. Daarnaast bieden we ook een training overstappen naar de nieuwste versie van Office aan. Hierbij geldt uiteraard dat de cursusinhoud is aan te passen naar jouw wensen en/of omgeving waardoor je een optimale training kunt volgen.

Office 365 trainingen

Onze Office 365 docenten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels de Office 365 trainingen verzorgen.

Ben je als cursist niet zeker welke Office 365 training het beste bij je past? Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op en wij geven je persoonlijk advies.

Uiteraard kunnen wij deze trainingen ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, in-house bij een klant, als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar je kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van je werkomgeving, organisatie en de branche waarin je werkt kan worden meegenomen. De docenten van Westhaghe Training & Advies zijn in staat om zich te verdiepen in je organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Vanaf 3 cursisten ben je vaak al voordeliger uit indien je kiest voor een (maatwerk/groeps) training op je eigen locatie.

 • Vrijblijvend informatie aanvragen

  Na aanvraag sturen we je binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe met alle informatie die je nodig hebt!

  Scherpe Tarieven

  Persoonlijk Contact

  Advies Op Maat

  Klassikaal & Digitaal Trainen