Erkenningen

NRTO logo

NRTO

Westhaghe Training & Advies is lid van de NRTO. Deze Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Leden van de NRTO bieden branche- en functiegerichte opleidingen, taalopleidingen en vaardigheidstrainingen aan. Daarnaast bieden leden van de NRTO overheid erkende opleidingen aan binnen het voortgezet onderwijs (VO), het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en het hoger onderwijs (HO).

Als opleider met het NRTO-keurmerk voldoet Westhaghe aan hoge kwaliteitseisen. Deze kwaliteitseisen zijn getoetst door een externe certificerende instelling, nml. CPION. Net als alle leden van de NRTO houdt Westhaghe zich aan de NRTO-gedragscode. Verder hanteren wij de NRTO-Algemene Voorwaarden voor particulieren.

crkbo_instelling_rgb

CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Westhaghe Training & Advies is een van de instellingen die in dit register staan. Dit geeft ons de mogelijkheid om BTW vrij te factureren aan organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen.

BOVNL-logo-2020-transparent
springest

Beste Opleider van Nederland

Westhaghe Training & Advies is in 2020 en 2022 genomineerd tot Beste Opleider van Nederland in de categorie Automatisering & ICT/IT bij Springest. Deze nominatie wordt bepaald door de Nederlandse deelnemers aan ICT trainingen. Zij beoordelen alle opleiders op inhoud, trainers en contact.