Leiderschapstraining

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Als leidinggevende heeft u te maken met conflicten, achterstallig werk, productiviteitsproblemen en discussies op de werkvloer. In deze situaties is het vaak lastig om uw vinger op de zere plek te leggen. Onze leiderschapstraining helpt u deze problemen te voorkomen. Door de training leiderschap heeft u meer balans en een betere sfeer in uw team. Dit komt ten goede aan de prestaties van uw hele bedrijf! Deze Leiderschapstraining duurt 3 dagen dat kan uitlopen tot 5 dagen. Na deze training bent u als leidinggevende veel meer zelfverzekerd Tevens stijgt het vertrouwen van uw medewerkers als leidinggevende.

Je bouwt een visie op over hoe je je leidinggevende taken, rollen en verantwoordelijkheden wilt gaan inzetten om het meeste te kunnen bereiken voor de organisatie en dus ook voor je team. Elke trainingsdag focus je op een ander aspect uit jouw leidinggevende praktijk.

Trainingsinhoud

Tijdens deze Leiderschapstraining staan onder andere de volgende onderwerpen op de agenda:

  • Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een leidinggevende?
  • Wat zijn de meest voorkomende tegenwerkingen tijdens leidinggeven en hoe kan ik daar effectief op inspelen?
  • Hoe krijg ik respect van mijn medewerkers?
  • Projectmatig werken onderscheiden van andere manieren van werken
  • Opstellen activiteitenplanning

Bij Westhaghe Training & Advies heeft u de keuze uit diverse trainingsvormen namelijk een individuele training of een klassikale training. Bij een klassikale incompany training Leiderschapstraining adviseren wij meestal een maximale groepsgrootte van 10 cursisten.

Doelgroep

Deze training is specifiek ontwikkeld voor ambitieuze managers die een opbouwende en confronterende training zoeken om hun leiderschap verder te ontwikkelen. De training gaat verder dan alleen het aanleren van vaardigheden. U functioneert al als leidinggevende op minimaal MBO tot HBO werk- en denkniveau.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een maatwerk traject op te stellen. U kiest in samenspraak met onze docent de cursusonderwerpen bepalen die u graag terug ziet komen in de cursus. Naar aanleiding van het intake gesprek passen wij de training aan naar de behoefte en wensen van uw organisatie.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "