Windows Azure training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Train in het gebruik van Windows Azure, een flexibel could-computing platform die het makkelijk maakt om je bedrijfsproblemen op te lossen en in het voorzien van de online behoefde van je klanten. Je leert Moderne toepassingen bouwen die optimaal van de cloud profiteren. Azure stelt je in staat om een grote verscheidenheid aan toepassingen te bouwen en te implementeren, inclusief web-, media- en bedrijfstakoplossingen en mobiele oplossingen. Met de ingebouwde functies voor automatisch schalen kun je naar behoefte op een dynamische manier opwaarts of neerwaarts schalen.

Westhaghe heeft veel ervaring met het verzorgen van Windows Azure trainingen. Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen op eigen locatie te volgen.

Indien je meer wilt weten over Windows Azure training of certificering neem dan hier contact met ons op. Ook voor het inboeken van examens kun je bij ons terecht.

Windows Azure Developer

Bij het behalen van de twee onderstaande examens krijg je het MCPD: Windows Azure Developer certificaat

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "