Dell EMC trainingen

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Dankzij onze samenwerking met een van onze partners kunt u via Westhaghe Training & Advies Dell EMC trainingen, cursussen en opleidingen volgen die u in staat stellen om flexibele, schaalbare en veilige infrastructuren te ontwerpen, te bouwen en te managen.

Met een infrastructuur van Dell EMC bent u in de gelegenheid om op een efficiënte en intelligente wijze uw data te bewaren, te beschermen en te beheren zodat het eenvoudig toegankelijk, doorzoekbaar en met elkaar gedeeld kan worden.

Westhaghe Training & Advies biedt een breed scala aan trainingen op het gebied van Dell EMC storage-platformen, applicatie software en oplossingen.

Dell EMC certificering

Met een Dell EMC certificering bevestigt u uw expertise met het werken met Dell EMC producten en technologieën. Een certificering betekent dat u het vermogen heeft om succesvolle implementaties op het gebied van Dell EMC te doen voor uw eigen organisatie of die van uw klant. Westhaghe Training & Advies helpt door het leveren van verschillende leeroplossingen aan uzelf, uw medewerkers of uw klanten. Wij helpen u graag aan de juiste kennis zodat u up to date blijft met de juiste cursussen die opleiden tot een certificering die bij u past.

Bij Westhaghe Training & Advies kunt u zich certificeren voor de volgende Dell EMC certificeringen:

  • EMCST
  • EMCSA
  • EMCTA
  • EMCPE
  • EMCIE
  • EMCApD
  • EMCSyA
  • EMCTA

 

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "