Google cursussen

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Google heeft veelzijdige diensten, zowel voor particulieren als bedrijven. Met de opkomst van de Cloud komt het steeds vaker voor dat bedrijven overstappen naar de Google applicaties. Westhaghe Training & Advies biedt voor deze bedrijven trainingen en cursussen in Google producten. Op dit moment bieden wij onder andere Google Apps training, Google+ / Google Plus training, Google Docs training en Google Drive training. Hieronder kunt u over de desbetreffend Google training meer informatie vinden en de inhoud van de trainingen.

Google Plus training

Google+ training

Google Drive training

Google Drive training

Google Apps training

Google Apps training

Google Docs training

Google Docs training

Google Analytics training

Google Analytics training

Google AdWords training

Google AdWords training

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een in-company cursus te verzorgen. Daarnaast is het mogelijk om in samenspraak met een van onze trainers de cursusinhoud op maat te selecteren. Het voordeel hiervan is dat u aan het eind van de Google cursus alle onderwerpen heeft behandeld die u graag in de dagelijkse werkzaamheden wilt gebruiken.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "