Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Het programma Google Analytics is voor website beheerder en webmasters een dienst van Google om dusdanige statistische gegevens van bepaalde websites te verzamelen, weergeven en te analyseren. Hierdoor krijgt de website beheerder een beeld van onder andere waar de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves vandaan komen. Westhaghe Training & Advies biedt voor beginners een basis cursus in Google Analytics.

Aan de hand van deze informatie uit Google Analytcis kan eventuele reclamecampagnes of zelfs delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker. Dit alles leert u in de Google Analytics basis training.

Deze training is samengesteld door een van onze Google Analytics docenten uit de praktijk. De training is te volgen in 1 dag maar kan ook op verzoek verzorgd worden in 2 x een afzonderlijke halve dag.

Enkele belangrijke functies binnen Google Analytics worden op het dashboard weergegeven, dit zijn onder andere:

  • Aantal bezoekers in een bepaald periode
  • Aantal paginaweergaves van deze bezoeker
  • Bouncepercentage
  • Gemiddelde tijd op de site
  • Via welke verkeersbronnen komen uw bezoekers op uw website

Westhaghe Training & Advies biedt voor bedrijven de mogelijkheid om een incompany Google Analytics training te verzorgen. Tijdens deze Google Analytics basis training leert de cursist de beginsellen van Google Analytics. Aan een inhouse training kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen. Wilt u de gehele inhoud van onze Google Analytics Basis training inzien. Klik dan op de button en bekijk het PDF trainingsprogramma.