Google+ voor bedrijven

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Google+ of Google Plus is de naam van het Social Media platform van Google. Google+ verbind content met mensen en is vanuit dat oogpunt een geduchte tegenstander voor Facebook. Google+ is vanuit die filosofie een potentiele kans voor bedrijven en ondernemingen om zich sterker op Social Media te profileren. De training die Westhaghe Training & Advies heeft ontwikkeld voor Google+ is erop gericht om bedrijven te informeren over de mogelijkheden op Google+ om de online aanwezigheid te verbeteren.

Westhaghe Training & Advies heeft de training ontwikkeld “Google+ voor bedrijven” en is erop gericht om bedrijven te informeren over de mogelijkheden op Google+ om de online aanwezigheid te verbeteren. In deze training ervaart u het werken met Google+ / Google Plus en biedt u de mogelijkheden om als bedrijf meer naambekendheid te genereren op het internet en om de interactie met uw klant aan te gaan. Deze training is zeer geschikt voor marketeers als communicatie medewerkers.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "