Google Docs training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Stapt u binnen uw bedrijf binnenkort over naar Google Docs training? Wellicht kunnen u en uw medewerkers een training gebruiken in het efficient en effectief gebruik maken van Google Docs binnen de bedrijfsvoering. Google Docs biedt tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, web formulieren & opslag voor alle bestanden tot 1 GB groot.I Google Docs biedt veel voor bedrijven waarvan het personeel veel buiten de deur is en gebruik maken van tablet / smartphones of laptops. Bekijk wat Westhaghe Training & Advies voor uw onderneming kan betekenen wat betreft Google Docs training.

Google Docs biedt bedrijven en gebruikers de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een altijd en overal documenten te maken,te wijzigen of te bekijken via een Internet browser. Google Docs maakt gebruik van de Google Cloud en is daarom zeer geschikt voor bedrijven met personeel wat veel buiten de deur is en gebruik maken van tablets / smartphones en laptops. Google Docs biedt tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, web formulieren & opslag voor alle bestanden tot 1 GB groot.In deze training leert de cursist het dagelijks gebruik van Google Docs waardoor er efficienter en effectiever binnen de organisatie gewerkt kan worden.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "