Google Drive training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Google Drive is een opslagruimte op het internet beschikbaar in de Cloud. Deze nieuwe methode biedt medewerkers binnen uw bedrijf overzichtelijk, snel en eenvoudig te werken aan documenten in de Cloud. Met de introductie van Google+ heeft de Cloud opslag van Google een populaire wending gemaakt. Bekijk wat onze Google Drive training voor u bedrijf kan betekenen. Bekijk de inhoud van de opgestelde Google Drive training.

Wilt u eenvoudig uw bestanden, spreadsheets en agenda’s delen? Dat kan met Google. Google Drive is de nieuwe methode van Google om opslagruimte op het internet beschikbaar te stellen. Google Drive werkt in de Cloud en heeft u Cloud opslag. Met Google Drive houdt u de communicatielijnen kort en werkt u overzichtelijk samen met verschillende collega’s. Bekijk hieronder de inhoud van de Google Drive training verzorgt door Westhaghe Training & Advies.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "