Google Adwords training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Het advertentie programma Google AdWords is op dit moment één van de meest populaire manieren van online adverteren. De mogelijkheden van Google AdWords zijn zeer uitgebreid en specifiek. Dit maakt het beheer en onderhoud van Google AdWord soms lastig voor bedrijven. Een Google AdWords training kan dan uitkomst bieden.

Een Google AdWords training is niet standaard. Elke bedrijf heeft andere doelstellingen omtrent de inzet van Google Adwords. Vanuit dat oogpunt biedt Westhaghe Training & Advies de training graag aan bij u op locatie. Gedurende deze 1 daagse incompany Google AdWords training richten wij de leerdoelen op uw eigen specifieke situatie. De niveaus hierin kunnen zowel op beginners als gevorderd niveau verzorgen worden.

Deze training is samengesteld door een van onze Google AdWords docenten uit de praktijk. De training is te volgen in 1 dag maar kan ook op verzoek verzorgd worden in 2 x een afzonderlijke halve dag.

Enkele belangrijke functies binnen de Google AdWords training zijn onder andere:

  • Hoe kan ik de kosten per klik verlagen?
  • Zoekwoorden kiezen voor uw doelgroep
  • Mogelijkheden Google Display Netwerk
  • Advertentiegroepen maken
  • Meten van conversies en A/B testing

Westhaghe Training & Advies biedt voor bedrijven de mogelijkheid om een incompany Google AdWords training te verzorgen. Tijdens deze Google AdWords training leert de cursist de beginsellen van het advertentie programma van Google. Aan een inhouse training kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen. Wilt u de gehele inhoud van onze Google AdWords training inzien. Klik dan op de button en bekijk het PDF trainingsprogramma.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "