Google Apps training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Binnen Google Apps zijn verschillende applicaties namelijk: tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, mail, agenda, Instant Messaging (chat), website (internet site / intranet site), web formulieren (instructie / demo / berichten) videokanaal. De training die Westhaghe Training & Advies heeft opgesteld is gericht op alle mogelijkheden en functies van al deze Google Apps onderdelen te begrijpen en in staat zijn om toe te passen in het dagelijksgebruik.

Google Apps is een schaalbaar platform waarmee je op elk gewenst moment en op elke locatie kunt communiceren, gegevens kunt delen en kunt samenwerken. Google Apps maakt gebruik van de zogenoemde Cloud. Voor deze Google Apps training heeft Westhaghe Training & Advies in samenspraak met een Google trainer een outline geschreven waarbij aan het eind van de training de cursist het gehele Google Apps pakket onder de knie heeft en er dagelijks mee aan de slag kan gaan. Westhaghe Training & Advies biedt deze cursus aan waarbij het complete inzicht in de mogelijkheden worden getraind die nodig zijn om de nieuwe manier van werken in Google Apps op te pakken.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "