Agile training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Er is een groeiende vraag naar verschillende diensten rondom Agile, Scrum en Lean. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om software te ontwikkelen op de Agile/Scrum manier. Hierdoor komt het steeds vaker voor dat teamleden of medewerkers getraind moeten worden om de Agile-methode te leren.

Westhaghe Training & Advies biedt u een breed scala aan projectmanagement trainingen, waaronder ook Agile. Hier vindt u een overzicht van ons aanbod aan Agile trainingen.

Heeft u 3 of meer personen voor een bepaalde training, dan is een Agile groepstraining bij u op locatie financieel aantrekkelijk. Wilt u hier meer over weten of een prijsopgave ontvangen, spreek dan onze medewerkers aan op onze chatfucnctie of bel ons op 020-3080466.

Zoekt u een Agile training die nog niet op onze website staat, geen probleem wij kunnen deze op maat verzorgen. U kunt een kosteloze telefonisch intake met 1 van onze Agile docenten voeren om een dusdanig maatwerktraject te volgen.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "