AGILE Project Management Foundation

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

De snelheid van de ontwikkelingen eist dat organisaties veranderingen steeds sneller moeten doorvoeren om te overleven. Daarnaast is gebleken dat veel projecten slecht presteren omdat ze onvoldoende rekening houden met de eisen van de Business. De Best Practice Agile Project Management biedt een goede oplossing voor beide problemen. Het gaat verder dan alleen een SCRUM of een Timebox aanpak. Daardoor is het geschikt voor zowel kleine projecten als voor grote projecten en programma’s. U krijgt antwoord op de volgende vragen:

 • Wat zijn voorwaarden aan mijn organisatie om Agile te kunnen werken?
 • Hoe lever ik Projecten altijd op tijd op?
 • Hoe zorg ik voor een product met draagvlak in de Business?
 • Hoe organiseer ik dat ik snel kan kiezen tijdens de uitvoering?
 • Hoe kies ik een optimale ontwikkelmethodiek voor mijn specifieke project?
 • Voor welke stukken kan ik beter de traditionele aanpak gebruiken?

De training richt zich op managers software ontwikkeling, scrum masters, product owners, project managers en kwaliteits managers.

{tab Voorkennis}

Om deel te nemen aan deze Agile Project Management training is geen specifieke voorkennis noodzakelijk. Werken in teams, afdelingen en projecten is wel een pré.

{tab Cursusinhoud}

Tijdens deze cursus worden onder andere de Agile Basis principes. Andere fascetten tijdens deze training zijn:

 • Agile rollen en verantwoordelijkheden
 • Beheersen van Agile
 • Agile planning
 • Verschillende Agile methoden afgezet tegen Agile Project Management
 • Prioriteren en Time boxe

{tab Doelgroep}

De training richt zich op managers software ontwikkeling, scrum masters, product owners, project managers en kwaliteits managers.

{tab Doelstelling}

U leert tijdens deze tweedaagse training alles over het begrijpen van de Agile Project Management concepten. Deze leert u in de theorie om deze direct in de praktijk te kunnen toepassen.

{tab Examen}

Deze training bereid u voor op het APMG examen ‘Agile Project Management Foundation” wordt aan het einde van de 2de dag afgenomen en is optioneel.

{/tabs}

Zoekt u een groepstraining Agile Project Managent training? Dan kunnen wij deze cursus geheel op maat verzorgen. Heeft u enkele individuen binnen uw organisatie, dan is een klassikale training in het open rooster een financieel betere oplossing. Vraag meer informatie over deze Agile cursus via onze chatfunctie of via 020-3080466

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "