Basis training Agile en SCRUM

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Westhaghe Training & Advies biedt een tweedaagse basis cursus Agile & Scrum. U krijgt deze dag een overzicht van het Agile denken (Agile Manifesto), en door diverse praktische oefeningen en spellen de eerste ervaringen met de methode. Met deze cursus bereidt u zich voor op de Scrum.org certificering voor Certified Scrum Master I.

De training richt zich op managers software ontwikkeling, scrum masters, product owners, project managers en kwaliteits managers.

Aan het einde van de training:

  • Kent u het agile gedachtegoed: wijze van aansturen, plannen, rolverdeling en communicatie
  • Kent u de werkwijze van Scrum
  • Bent u in staat om de agile principes binnen uw organisatie handhaven

{tab Cursusinhoud}

Tijdens deze cursus worden onder andere de Basis principes van Agile en SCRUM (Rollen, Events, Backlogs en regels). Andere fascetten tijdens deze training zijn:

  • Basisprincipes agile: manifesto, 12 principles, agile foundations
  • Vergelijking met traditionele ontwikkelmethoden en projectmanagement methoden als Prince2
  • Agile requirements, user stories, release planning
  • De rol van de Scrum Master – aan de hand van een aantal praktijkcases leert u wat deze rol inhoudt
  • Invoering van Scrum in de organisatie, veranderende rol van management, zelf-organisatie

{tab Doelgroep}

De training richt zich op managers software ontwikkeling, scrum masters, product owners, project managers en kwaliteits managers.

{tab Doelstelling}

U leert tijdens deze tweedaagse training alles over het werken als Scrum en Agile teamlid. Naast een stuk theorie omtrent de basisconcepten van Scrum/Agile biedt de training verschillende handvatten en oefeningen om deze direct toe te passen in de praktijk.

{tab Examen}

Met deze training bereidt u zich voor op het examen van Scrum.org voor Certified Scrum Master I. Tijdens de cursus oefenen we met het proefexamen voor de certificering. Na de cursus kunt u zich zelf aanmelden voor het certificeringsexamen op de Scrum.org website.

{/tabs}

Westhaghe Training & Advies verzorgd deze Basis training Agile & SCRUM training zowel inhouse bij u op locatie als klassikaal.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "