SCRUM Master training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Wij verzorgen in Amsterdam en Rotterdam de 2 daagse SCRUM Master training. Tijdens deze training leert u alles over het werken als Scrum Master en/of Scrum teamlid. Naast een stuk theorie omtrent de basisconcepten van Scrum biedt de training verschillende handvatten en oefeningen om Scrum direct toe te passen in de praktijk.

De training Professional Scrum Master (PSM) is de officiële training van Scrum.org. Scrum.org onderhoudt het curriculum voor de PSM-opleidingen en selecteert enkel de meest gekwalificeerde trainers. Elke trainer brengt eigen ervaringen en expertise mee, maar het studiemateriaal is uniform.

Wilt u trainingsdata ontvangen van deze SCRUM Master training, vraag direct informatie aan via info@westhaghe.com, bel 020-3080466 of gebruik onze chatfunctie.

Aan het einde van de training:

  • Kent u het agile gedachtegoed: wijze van aansturen, plannen, rolverdeling en communicatie
  • Kent u de werkwijze van Scrum
  • Bent u in staat om de agile principes binnen uw organisatie handhaven

{tab Cursusinhoud}

Tijdens deze cursus worden onder andere de Basis principes SCRUM (Rollen, Events, Backlogs en regels) en SCRUM Master rol uitgelegd. Hoe maakt u als medewerker een initiële Product Backlog en hoe houdt u deze up-to-date. Andere fascetten tijdens deze training zijn:

  • Hoe men Scrum teams best kan organiseren
  • Hoe men User stories kan maken, prioriteren, inschatten voor de product backlog
  • Hoe implementeer je Scrum in een organisatie?

{tab Doelgroep}

Deze SCRUM training is zeer interessant voor bijvoorbeeld Project managers, Teamleiders, IT/Development managers, Product managers, Test managers, Business analisten, Architecten, Developers en Testers.

{tab Doelstelling}

U leert tijdens deze tweedaagse training alles over het werken als Scrum Master en/of Scrum teamlid. Naast een stuk theorie omtrent de basisconcepten van Scrum biedt de training verschillende handvatten en oefeningen om Scrum direct toe te passen in de praktijk. Om de PSM-certificering te behalen dienen alle deelnemers na het volgen van de training het online certificeringsexamen succesvol af te leggen. Dit examen is in het Engels.

{tab Examen}

Het Professional Scrum Master examen wordt georganiseerd door Scrum.org, de organisatie van de bedenkers van Scrum. Dit instituut hanteert strenge eisen met betrekking tot certificering, waardoor het examen behoorlijk lastig is, en derhalve een serieuze voorbereiding vergt. Uitgangspunt is de officiële Scrum Guide, welke kandidaten grondig moeten bestuderen. Het volgen van een Scrum training wordt aanbevolen, maar is echter niet verplicht. Naast het examen voor Professional Scrum Master, heeft Scrum.org ook examens voor Professional Scrum Product Owner (PSPO I en II) en Professional Srum Developer (PSD I). Het Professional Scrum Master certificaat (PSM I) is een internationaal erkend en gewaardeerd diploma. Het certificaat is het meest voorkomende SCRUM certificaat in de wereld en verdient het meeste aanzien.

  • Examen kost 150 dollar
  • Wordt online afgenomen
  • Bevat 80 (Engelstalige) meerkeuzevragen, waarvan u minimaal 64 goed moet beantwoorden
  • Duurt 60 minuten

{/tabs}

Westhaghe Training & Advies verzorgd deze SCRUM Master training zowel inhouse als klassikaal in Amsterdam en Rotterdam. Bekijk hieronder de cursusdata en op welke locatie deze wordt gegeven.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "