AGILE Project Management Practitioner

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Het Practitioner niveau Agile Project Management is bedoeld voor iedereen die daadwerkelijk bij een Agile project betrokken is. Als je Agile wilt werken en wilt weten hoe je dit integereert met andere projectaanpakken, is deze training onmisbaar.

De training duurt twee en een halve dag en wordt bij voorkeur op drie niet aaneengesloten dagen gegeven. Tijdens de eerste twee dagen wordt de theorie behandeld, inclusief het uitwerken van een case. Om de trainingsdagen heen wordt u geacht de inhoud voor te bereiden met gebruikmaking van de vooraf beschikbaar gestelde documentatie.

 • Wat zijn voorwaarden aan mijn organisatie om Agile te kunnen werken?
 • Hoe lever ik Projecten altijd op tijd op?
 • Hoe zorg ik voor een product met draagvlak in de Business?
 • Hoe organiseer ik dat ik snel kan kiezen tijdens de uitvoering?
 • Hoe kies ik een optimale ontwikkelmethodiek voor mijn specifieke project?
 • Voor welke stukken kan ik beter de traditionele aanpak gebruiken?

De training richt zich op managers software ontwikkeling, scrum masters, product owners, project managers en kwaliteits managers.

{tab Voorkennis}

Om deel te nemen aan deze Agile Project Management Practitioner training is de voorkennis Agile Project Managment Foundation nodig.

{tab Cursusinhoud}

Tijdens deze cursus worden onder andere de Agile Projectmanagement principes. Andere fascetten tijdens deze training zijn:

 • U kent de details van Agile Project Management
 • U kent de details van Agile Project Management
 • Uw projecten verlopen sneller
 • U levert altijd op tijd op
 • U richt projecten in voor een optimale oplossing voor de Business

{tab Doelgroep}

De training is bedoeld voor iedereen die binnen een organisatie op Agile manier projecten uitvoert. Dus niet alleen projectleiders, teamleiders, scrum masters en dergelijke, maar ook Product Owners, Business Advisors, Architecten, testers en dergelijke en in het bezit is van het certificaat Agile Project Management Foundation.

{tab Doelstelling}

U leert tijdens deze twee en een halve dag training alles over het begrijpen van de Agile Project Management concepten. Deze leert u in de theorie om deze direct in de praktijk te kunnen toepassen.

{tab Examen}

De training bereid voor op het internationaal erkende Agile Project Management Objective Test Examen. Voor dit examen krijgt u 2 uur de tijd. Het is gebaseerd op een case waarover vragen worden gesteld. Indien u 50% van de vragen goed heeft, dan ontvangt u het door APMG uitgegeven Agile Project Management Practitioner Certificaat.

{/tabs}

Zoekt u een Agile Project Management Practitioner groepstraining ? Dan kunnen wij deze cursus geheel op maat verzorgen. Heeft u enkele individuen binnen uw organisatie, dan is een klassikale training in het open rooster een financieel betere oplossing. Vraag meer informatie over deze Agile cursus via onze chatfunctie of via 020-3080466

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "