ITIL® training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Information Technology Infrastructure Library, meestal afgekort tot ITIL®, is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. ITIL® is geen methode of model, maar eerder een reeks van good practices (goede oplossingen uit de praktijk) en concepten. Daarnaast wordt een duidelijk klantgerichte benadering gehanteerd, vanuit een service en end-to-end perspectief. Hieronder vindt u een afbeelding van de structuur van de ITIL® modules

Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen in-company op eigen locatie te volgen.

Certificering

Aanbevolen training

ITIL® Foundation

Eén van onderstaande trainingen:

Na het behalen van de ITIL® Foundation training en examen heeft de student basis en begrip van ITIL®. Ook kan de student beginnen aan de ITIL® Intermediate module.

ITIL LifeCycle

ITIL® Capability

Managing Across the Lifecycle*

{slider ITIL® Expert Level}

Het ITIL® Expert level kwalificaties is gericht op individuen die geïnteresseerd zijn in het demonstreren van diepgaande kennis van ITIL® werkwijze. Het behalen van dit niveau ITIL® kwalificatie zal de kandidaat zich persoonlijk en professioneel ontwikkelen in het IT service veld.

Behalen van het ITIL® Expert Level

In dit ITIL kwalificaties schema biedt een modulaire benadering in het ITIL raamwerk. Uit dit schema zijn kandidaten zelf vrij om te kiezen uit de verschillende modules die focus leggen op verschillende gebieden binnen ITIL® Service Lifecycle variërend op diepte en specialisme. Hoewel er veel keuze is uit modules zijn er wel verschillende vereisten om het ITIL® Expert level te behalen, deze zijn:

  • Kandidaten moeten het ITIL® Foundation certificaat hebben.
  • Er moeten in totaal 17 punten behaald worden uit de ITIL® Intermediate modules voordat de Managing Across the Lifecycle module gestart kan worden.
  • De Managing Across the Lifecycle module moet genomen en behaald worden om de in totaal de 22 punten minimum te halen die nodig zijn voor het ITIL® Expert Niveau.
  • Kandidaten moeten een gebalanceerde kennis hebben van de volledige ITIL® service lifecycle.

Na het behalen van de nodige punten en vereiste modules krijgt u het ITIL® Expert certificaat.

{/sliders}


Copyright © AXELOS Limited 2017. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "