ITIL4® Foundation training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Het doel van de ITIL 4 Foundation-training is om kandidaten kennis te laten maken met het beheer van moderne IT-services, om hen inzicht te geven in de gemeenschappelijke taal en sleutelconcepten, en om hen te laten zien hoe ze hun werk kunnen verbeteren en het werk van hun organisatie met ITIL 4-begeleiding. Bovendien zal de training de kandidaat inzicht geven in het ITIL 4-servicemanagementraamwerk en hoe het is geëvolueerd om moderne technologieën en werkwijzen te gebruiken.

{tab Doelgroep}

• Individuals at the start of their journey in Service Management

 • Individuen aan het begin van hun reis in servicemanagement
 • ITSM-managers en aspirant-ITSM-managers
 • Individuen die in andere delen van “IT” (digitaal, product, ontwikkeling) werken met een sterke interface met servicelevering
 • Bestaande ITIL-kwalificatiehouders die hun kennis up-to-date willen houden

{tab Cursusduur}

3 dagen.

{tab Cursusinhoud} In deze opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: 1. 2. 3. B 4. 5. 6. 7.

 1. Begrijpen van de belangrijkste serviceconcepten
 2. Begrijpen hoe de ITIL-leidende principes een organisatie kunnen helpen servicebeheer over te nemen en aan te passen
 3. Begrijpen van de vier dimensies van servicebeheer
 4. Begrijp het doel en de componenten van het ITIL service value system
 5. Begrijp de activiteiten van de servicewaardeketen en hoe deze met elkaar verbonden zijn
 6. Ken het doel en de belangrijkste voorwaarden van 15 ITIL-praktijken
 7. Begrijpen van de 7 ITIL-praktijken

{tab Certificering}

Duration: 60 minutes

NOTE: Kandidaten die het examen afleggen in een taal die niet hun moedertaal of werktaal is, kunnen 25% extra tijd krijgen, d.w.z. 75 minuten in totaal. Toegestane materialen: dit is een ‘gesloten boek’-onderzoek. Andere materialen dan de examenmaterialen zijn niet toegestaan .

{/tabs}

De cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktische opdrachten met veel aandacht voor de vertaling van de ITIL® theorie naar uw dagelijkse werkpraktijk. Het ITIL® Foundation in IT Service Management examen wordt aansluitend op cursus (aan het einde van de laatste dag) afgenomen.

Bent u op zoek naar een ITIL® training voor een groep of een inidividu? Westhaghe Trainig & Advies kan diverse verschillende trainingsvormen in ITIL® aanbieden. Vanaf 3 personen is het al financieel interessant om een ITIL® Foundation cursus te organiseren bij u op locatie, wilt u hier meer over weten. Vraag vrijblijvende een offerte aan voor een ITIL® training.

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "