ITIL® Capability Release, Control and Validation

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

De ITIL® Intermediate Release, Control and Validation training bouwt voort op de basiskennis die tijdens de ITIL® Foundation cursus is verkregen. Het is een praktijkgerichte opleiding voor deelnemers die willen doorgroeien naar de rol van procesmanager of proceseigenaar van een van de Release Control en Validation processen. De training is interessant voor ICT-professionals, procesmanagers of proceseigenaren die competenties willen ontwikkelen in het toepassen, analyseren en verbeteren van activiteiten en de optimalisatie van ITIL® Service Transition Lifecycle processen.

In deze opleiding komen de volgende onderwerpen en competenties aan bod:

 • Het toelichten van het belang van de Release
 • Control and Validation processen in de context van de ITIL® Service Lifecycle
 • Het toepassen en analyseren van operationele activiteiten en de optimalisatie van processen
 • Functies en methoden binnen de scope van de Release
 • Control en Validation processen

{tab Doelgroep}

De ITIL Capability Release, Control and Validation training is interessant voor ICT-professionals, businessmanager, functioneel en technisch applicatiebeheerders, procesmanagers of proceseigenaren die competenties willen ontwikkelen in het toepassen, analyseren en verbeteren van activiteiten en de optimalisatie van ITIL® Service Transition Lifecycle processen. Deze cursus is onderdeel voor het verkrijgen van de ITIL Expert in IT Service Management Certificate.

{tab Doelstellingen}

In deze cursus zal een cursist de volgende dingen leren:

 • Het Service Management concept
 • Het doel en de principes van Service Transition
 • De Release, Control en Validation processen in hun onderlinge samenhang
 • Change Management
 • Release and Deployment Management
 • Service Validation and Testing
 • Service Asset and Configuration Management
 • Knowledge management
 • Request Fulfillment
 • Service Evaluation
{tab Certificering}

Na afloop van deze ITIL® cursus wordt u de mogelijkheid aangeboden om het officiële APMG/EXIN examen te maken. Echter is dit optioneel en indien u dit examen wilt maken zal dit moeten worden aangegeven bij uw boeking. De prijs van dit examen bedraagt € 299,-.

Na het behalen van het examen ontvangt u het certificaat digitaal.

{tab Toelatingseisen}

Zijn in het bezit van het ITIL® Foundation Certificaat. Beschikken over kennis en ervaring op het gebied van automatisering, automatiseringsmiddelen en het beheer daarvan, verkregen door werkervaring van ongeveer 2 jaar.

{/tabs}

Tijdens deze ITIL® training worden de benodigde vaardigheden door middel van een mix van presentaties, discussies, praktijksituaties en cases op een interactieve wijze aan u overgebracht. De docent acteert daarbij meer als coach dan als trainer. Gedurende de training wordt van de deelnemers een actieve houding verwacht.

De ITIL® Capability Release, Control and Validation cursus maakt gebruik van praktijk case study-gebaseerde, aanpak voor het leren van de kerndisciplines van de ITIL® best practices. Ook wordt er gezorgd dat u voldoende kennis en vaardigheden opdoet om te slagen voor het bijbehorende examen.

Heeft u medewerkers die graag deze ITIL® Capability Release, Control and Validation training willen volgen? Bij 3 of meer cursisten is het voor u al financieel aantrekkelijk om deze ITIL® cursus bij u op locatie te verzorgen. Wilt u meer informatie en een scherpe aanbieding ontvangen, vraag dan vandaag nog een offerte aan via de Offerte button bovenaan de pagina.

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "