Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies


 • Terug
 • Excel
 • Word
 • Outlook
 • PowerPoint
 • Access
 • Windows 10
 • OneNote
 • PowerPivot
 • Power BI
 • Office 365
 • Overige
 • Windows 10
 • OneNote
 • PowerPivot
 • Power BI
 • Office 365
 • Nieuws

Wilt u meer tips ontvangen over Microsoft Office en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Uitschrijven kan op elke gewenst moment

Gebruikt u wel eens de zoekbalk in Microsoft Teams? Wist u dat deze handige codes heeft om bepaalde informatie te vinden in Microsoft Teams. Lees in dit blogbericht de handigste Commando's voor in de Microsoft Teams zoekbalk!

Vaak krijgen wij tijdens Office 365 training de vraag van cursisten "Wanneer moet ik nou documenten opslaan op OneDrive en wanneer op SharePoint of Microsoft Teams?". Onze Office 365 docenten leggen dit dan vaak uit aan de cursist aan de hand van een vergelijking met Dropbox of Google Drive. In onze elearning OASE - het online leerplatform voor Office365 is er aan dit onderwerp een speciaal leertraject aan toegewijd. Dit leertraject bevat ruim 12 minuten aan OneDrive materie en elke maand komen er updates! Via onderstaande blog geven wij een kleine inkijk in het OASE leertraject.

Microsoft Office wordt vaak onder de motorkap verbetert. Als gebruiker zie je niet altijd welke nieuwe handigheden er worden toegevoegd. In dit geval gaan wij het hebben over één van de nuttigste hulpmiddelen in Outlook van de afgelopen maanden! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Veel gebruikers vinden dat ze efficiënter kunnen werken met een extern toetsenbord met sneltoetsen voor Microsoft Teams op Windows. In dit nieuwe blogbericht laten wij graag de handige sneltoetsen zien voor in Microsoft Teams.

13 oktober 2020, zegt deze datum u al iets? Wellicht wel als u Microsoft Office 2010 gebruikt. Zoals de meeste Microsoft producten heeft Microsoft Office 2010 een ondersteuningslevenscyclus van ongeveer 10 jaar. Het einde van deze levenscyclus nadert. Wat moet of kunt u doen als u nog gebruik maakt van Office 2010?

U hoort en ziet steeds vaker Power BI Dashboards voorbij komen bij collega's. U wilt graag meer over Power BI te weten komen maar weet niet zo goed waar u moet beginnen. Via een Power BI training bij Westhaghe kunt u leren om op de meest geschikte en efficiënte manier rapportages te maken in Power BI. U kunt individueel deelnemen aan een training in ons open rooster maar u kunt ook een groepstraining voor u en uw collega’s laten verzorgen. Kiest u voor die laatste optie, dan ontvangt u een gratis telefonische intake met een van onze Power BI trainers. Op deze manier kan worden bepaald welke leerdoelen u heeft en welke onderwerpen u graag ziet terugkomen in de (maatwerk) Power BI training.

Iedereen die op kantoor zit heeft wel eens van die dagen. Urenlang achter de computer werken en dan last krijgen van pols, vingers of arm. RSI ligt dan snel op de loer en is makkelijk te voorkomen. In het volgende artikel geven wij u tips om RSI-klachten te voorkomen. Want laten wij eerlijk zijn, voorkomen is beter dan genezen.

Je kent het wel, thuis of onderweg werken en er staan meetings via Microsoft Teams op de planning. Niets vervelender dan een niet-representatieve achtergrond of afleidende achtergrond op je video scherm. Die achtergrond kun je “blurren”.

Sorteren in Microsoft Word

Veel mensen gebruiken Excel om tabellen / alinea's, data en andere content te sorteren. Dat kan, maar wist u dat het in Microsoft Word ook mogelijk is! Om als gebruiker eenvoudige en geavanceerdere sorteringsmethodes toe te passen leggen wij in dit blogbericht graag uit over de verschillende sorteringsopties.

Veel mensen gebruiken de applicatie Outlook dagelijks tijdens kantooruren. De een gebruikt de email regelmatig en weer een andere gebruiker zweert bij het gebruik van taken en agenda items. In dit blogbericht gaan wij email gebruikers in Outlook de handigheden bijbrengen voor wat betreft Sjablonen en AutoTekst Snelonderdelen.

Heeft u wel eens bij het typen van een email in Outlook 2016 het teken @ gebruikt? Grote kans dat u dan een popup kreeg met recent gebruikte email contacten. In dit blogbericht gaan wij u uitleggen welke voordelen deze functie heeft.