Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies


 • Terug
 • Excel
 • Word
 • Outlook
 • PowerPoint
 • Access
 • Windows 10
 • OneNote
 • PowerPivot
 • Power BI
 • Office 365
 • Overige
 • Windows 10
 • OneNote
 • PowerPivot
 • Power BI
 • Office 365
 • Nieuws

Wilt u meer tips ontvangen over Microsoft Office en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Uitschrijven kan op elke gewenst moment

Stel je pakt er een medewerker uit om hem of haar op bekwaamheid te toetsen rondom het gebruik van Microsoft Office applicaties. Op papier lijkt alles te kloppen, noodzakelijke trainingen en opleidingen zijn gevolgd en de juiste certificaten en diploma’s behaald. Zegt dat dan voldoende over het functioneren? Ervaring leert dat als de theorie bekend is er altijd medewerkers zullen zijn die in de praktijk toch door de mand vallen.

Met welke opleider maken jouw medewerkers grote sprongen op het gebied van ICT? Dat is best een belangrijke vraag, want in een technologie gedreven wereld zijn woorden als ‘voorsprong’ en ‘concurrentiekracht’ afhankelijk van het aanwezige kennisniveau. Daarom ontvang je eerst van ons een belangrijke tip over hoe medewerkers op een eenvoudige manier hun ambitie kunnen volgen en sprongen naar goud kunnen maken.

Wellicht een merkwaardige titel voor blog van een Training & Adviesbureau, maar we leggen het graag uit. We denken dat een groot aantal HR managers te maken heeft met medewerkers die zo af en toe de digitale bomen niet meer door het bos zien. Het werken en samenwerken is, met name door Cloud ontwikkelingen, compleet veranderd. Soms met succes, soms ook met stress.

Gebruikt u wel eens de zoekbalk in Microsoft Teams? Wist u dat deze handige codes heeft om bepaalde informatie te vinden in Microsoft Teams. Lees in dit blogbericht de handigste Commando's voor in de Microsoft Teams zoekbalk!

Vaak krijgen wij tijdens Office 365 training de vraag van cursisten "Wanneer moet ik nou documenten opslaan op OneDrive en wanneer op SharePoint of Microsoft Teams?". Onze Office 365 docenten leggen dit dan vaak uit aan de cursist aan de hand van een vergelijking met Dropbox of Google Drive. In onze elearning OASE - het online leerplatform voor Office365 is er aan dit onderwerp een speciaal leertraject aan toegewijd. Dit leertraject bevat ruim 12 minuten aan OneDrive materie en elke maand komen er updates! Via onderstaande blog geven wij een kleine inkijk in het OASE leertraject.

Microsoft Office wordt vaak onder de motorkap verbetert. Als gebruiker zie je niet altijd welke nieuwe handigheden er worden toegevoegd. In dit geval gaan wij het hebben over één van de nuttigste hulpmiddelen in Outlook van de afgelopen maanden! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Veel gebruikers vinden dat ze efficiënter kunnen werken met een extern toetsenbord met sneltoetsen voor Microsoft Teams op Windows. In dit nieuwe blogbericht laten wij graag de handige sneltoetsen zien voor in Microsoft Teams.

13 oktober 2020, zegt deze datum u al iets? Wellicht wel als u Microsoft Office 2010 gebruikt. Zoals de meeste Microsoft producten heeft Microsoft Office 2010 een ondersteuningslevenscyclus van ongeveer 10 jaar. Het einde van deze levenscyclus nadert. Wat moet of kunt u doen als u nog gebruik maakt van Office 2010?

U hoort en ziet steeds vaker Power BI Dashboards voorbij komen bij collega's. U wilt graag meer over Power BI te weten komen maar weet niet zo goed waar u moet beginnen. Via een Power BI training bij Westhaghe kunt u leren om op de meest geschikte en efficiënte manier rapportages te maken in Power BI. U kunt individueel deelnemen aan een training in ons open rooster maar u kunt ook een groepstraining voor u en uw collega’s laten verzorgen. Kiest u voor die laatste optie, dan ontvangt u een gratis telefonische intake met een van onze Power BI trainers. Op deze manier kan worden bepaald welke leerdoelen u heeft en welke onderwerpen u graag ziet terugkomen in de (maatwerk) Power BI training.

Iedereen die op kantoor zit heeft wel eens van die dagen. Urenlang achter de computer werken en dan last krijgen van pols, vingers of arm. RSI ligt dan snel op de loer en is makkelijk te voorkomen. In het volgende artikel geven wij u tips om RSI-klachten te voorkomen. Want laten wij eerlijk zijn, voorkomen is beter dan genezen.

Je kent het wel, thuis of onderweg werken en er staan meetings via Microsoft Teams op de planning. Niets vervelender dan een niet-representatieve achtergrond of afleidende achtergrond op je video scherm. Die achtergrond kun je “blurren”.