Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies


Overzicht
Excel
Word
Outlook
PowerPoint
Office
Windows 8
Windows 10
Overig
Nieuwsbrief
Excel tips
Excel tips
Word tips
Outlook tips
powerpoint tips
Microsoft Office tips
windows 8 tips
windows 10 tips
computer tips
nieuwsbrief westhaghe

 

In deze blog behandelen wij één van de drie hulpprogramma's die beschikbaar zijn in Excel. Lees snel meer over hoe en vooral waarvoor u PowerQuery kunt gebruiken.\

Eenvoudig en snel een grafiek invoegen + handige sneltoetsen in Excel!

Binnen Excel is een groot scala aan grafieken beschikbaar. In dit blog artikel laten wij u zien hoe u snel en eenvoudig met 1 knoppencombinatie een grafiek in Excel kunt invoegen!

Daarnaast geven wij een aantal tips om sneller gegevens te analyseren zonder het gebruik van de muis.

Een nieuw onderdeel in het Office-pakket is een feit! Met Microsoft Teams is het mogelijk om alle gesprekken, vergaderingen, bestanden en notities voor iedereen toegankelijk te maken. Alles op slechts 1 plek waar samenwerking centraal staat. Wilt u meer lezen over Microsoft Teams, lees dan ons blogbericht.

De voordelen van Office 365 binnen uw organisatie

Office 365 is een online service waarbij uw werknemers overal en altijd toegang hebben tot de nieuwste Office versie en bijbehorende applicaties. Binnen Office 365 staat samenwerking en communicatie bovenaan, dit maakt een bedrijf ook succesvol. In dit artikel leggen wij graag uit welke voordelen u binnen uw bedrijf kunt behalen als u overstapt naar Office 365.

Excel heeft vele functies, formules en invoegtoepassingen. Een invoegtoepassing die steeds belangrijker gaat worden is de PowerPivot add-in. In de versies Excel 2013 en Excel 2016 wordt deze add-in standaard geïnstalleerd. Wat zijn eigenlijk de voordelen in PowerPivot? En waar moet u op letten als gebruiker als u hiermee aan de slag gaat?

Vandaag gaan wij het hebben over Slicers. Slicers zijn handige snelle filteropties. Met een slicers is het uiterst gemakkelijk zien welke filter-opties in je tabel staan aangegeven.

De liniaal biedt visuele aanwijzigingen bij het plaatsen van tekst en diaobjecten. Wanneer u de liniaal niet meer nodig hebt, kunt u deze verbergen. In dit artikel leest u hoe u de liniaal activeert in PowerPoint en hoe u de standaard maateenheid wijzigd naar centimeters

Wilt u leesvoer voor tijdens uw pauze? Klik dan gauw door naar het volledige artikel

Gebruik VERT.ZOEKEN, als u gegevens wilt zoeken in een tabel of bereik per rij. Zoek bijvoorbeeld de prijs van een auto-onderdeel op onderdeelnummer.

Wilt u leesvoer voor tijdens uw pauze? Klik dan gauw door naar het volledige artikel

Steeds vaker komt het voor dat Word-documenten tegelijkertijd worden gewijzigd door meerdere personen. Het is handig om per documentversie de naam van de auteur in de wijzigingen toe te voegen. Hoe u dit doet, leest u in onze blog!

Uw gegevens zijn waarschijnlijk opgeslagen in bestanden met verschillende bestandsindelingen en op verschillende locaties, waardoor ze minder gemakkelijk te gebruiken zijn. Als u gegevens in een werkblad, een SharePoint-lijst of een bestand met een andere indeling hebt, kunt u ze in een Access-database importeren door slechts enkele stappen uit te voeren. De bruikbaarheid van de gegevens wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd.

Wist u dat als u uw PowerPoint presentatie upload naar uw Sharepoint-site of Onedrive dat u tegelijk met andere personen binnen uw organisatie aan de presentatie kan werken. Hoe u dit doet? Westhaghe Training & Advies laat het u zien!