Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

793 cursisten op beoordeelde ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies


 • Terug
 • Excel
 • Word
 • Outlook
 • PowerPoint
 • Access
 • Windows 10
 • OneNote
 • PowerPivot
 • Power BI
 • Office 365
 • Overige
 • Access
 • Windows 10
 • OneNote
 • PowerPivot
 • Power BI
 • Office 365
 • Overige

Wilt u meer tips ontvangen over Microsoft Office en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Uitschrijven kan op elke gewenst moment

og:image1: https://myclang.com/public/buro88/bd2bcf47ec98e742d679cf8cc16420ba/westhague_10943_2.jpg
og:image2: https://myclang.com/public/buro88/bd2bcf47ec98e742d679cf8cc16420ba/westhague_10943_2.jpg

Niet de techniek, maar de eindgebruikers zijn bepalend of software implementaties wel of niet slagen. Maar hoe krijg je hen enthousiast voor een veranderproces als je bijvoorbeeld gaat werken in de Cloud en er iets gedaan moet worden aan kennisontwikkeling? Mensen laten veranderen vraagt immers vaak veel energie. Deze 6 tips helpen je om de adoptie van technologie bij medewerkers te laten slagen.

og:image1: https://myclang.com/public/buro88/bd2bcf47ec98e742d679cf8cc16420ba/westhaghe_10942_2.jpg
og:image2: https://myclang.com/public/buro88/bd2bcf47ec98e742d679cf8cc16420ba/westhaghe_10942_2.jpg

Heb je weleens van ‘een leven lang leren’ gehoord? Het is steeds belangrijker geworden voor werkgevers om dit aan te kunnen bieden aan werknemers. Diploma’s of de gebruikelijke vooropleidingen kennen tegenwoordig een kortere ‘houdbaarheidsdatum’ wat het gevolg is van de razendsnelle veranderingen in onze maatschappij. Het gaat om bijblijven dus! Anders verlies je als mkb-bedrijf een mogelijke voorsprong. De grootste uitdaging daarbij is echter dat opleidingskosten voor mkb-ondernemers (te) hoog zijn. Tot nu toe dan…

Een nieuw decennium breekt aan, waarin we waarschijnlijk in 2030 gaan ervaren dat de technologische ontwikkelingen de laatste tien jaar nog veel harder gegaan zijn dan we op voorhand verwacht hadden. De uitdaging zal zijn om het komende decennium ook competitief te blijven in een wereld die steeds meer draait om het hebben van kennis rondom technologie. Maar hoe staat het er nu voor aan het begin van 2020?

og:image1: images/westhaghe_10940.jpg

Laten we beginnen met het betrouwbaarste instituut als het gaat om statistieken, namelijk het CBS. Zij geven aan dat in 2018 bijna de helft van de Nederlandse bedrijven gebruik maken van clouddiensten. De cijfers voor 2019 volgen nog, maar we zullen in de situatie terecht zijn gekomen dat er meer bedrijven in de Cloud dan zonder Cloud werken. En dat is positief, kijk maar:

Stel je pakt er een medewerker uit om hem of haar op bekwaamheid te toetsen rondom het gebruik van Microsoft Office applicaties. Op papier lijkt alles te kloppen, noodzakelijke trainingen en opleidingen zijn gevolgd en de juiste certificaten en diploma’s behaald. Zegt dat dan voldoende over het functioneren? Ervaring leert dat als de theorie bekend is er altijd medewerkers zullen zijn die in de praktijk toch door de mand vallen.

Met welke opleider maken jouw medewerkers grote sprongen op het gebied van ICT? Dat is best een belangrijke vraag, want in een technologie gedreven wereld zijn woorden als ‘voorsprong’ en ‘concurrentiekracht’ afhankelijk van het aanwezige kennisniveau. Daarom ontvang je eerst van ons een belangrijke tip over hoe medewerkers op een eenvoudige manier hun ambitie kunnen volgen en sprongen naar goud kunnen maken.

Wellicht een merkwaardige titel voor blog van een Training & Adviesbureau, maar we leggen het graag uit. We denken dat een groot aantal HR managers te maken heeft met medewerkers die zo af en toe de digitale bomen niet meer door het bos zien. Het werken en samenwerken is, met name door Cloud ontwikkelingen, compleet veranderd. Soms met succes, soms ook met stress.

Gebruikt u wel eens de zoekbalk in Microsoft Teams? Wist u dat deze handige codes heeft om bepaalde informatie te vinden in Microsoft Teams. Lees in dit blogbericht de handigste Commando's voor in de Microsoft Teams zoekbalk!

Vaak krijgen wij tijdens Office 365 training de vraag van cursisten "Wanneer moet ik nou documenten opslaan op OneDrive en wanneer op SharePoint of Microsoft Teams?". Onze Office 365 docenten leggen dit dan vaak uit aan de cursist aan de hand van een vergelijking met Dropbox of Google Drive. In onze elearning OASE - het online leerplatform voor Office365 is er aan dit onderwerp een speciaal leertraject aan toegewijd. Dit leertraject bevat ruim 12 minuten aan OneDrive materie en elke maand komen er updates! Via onderstaande blog geven wij een kleine inkijk in het OASE leertraject.

Microsoft Office wordt vaak onder de motorkap verbetert. Als gebruiker zie je niet altijd welke nieuwe handigheden er worden toegevoegd. In dit geval gaan wij het hebben over één van de nuttigste hulpmiddelen in Outlook van de afgelopen maanden! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Veel gebruikers vinden dat ze efficiënter kunnen werken met een extern toetsenbord met sneltoetsen voor Microsoft Teams op Windows. In dit nieuwe blogbericht laten wij graag de handige sneltoetsen zien voor in Microsoft Teams.