Microsoft Outlook training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Outlook logo

Offerte aanvragen

Veel mensen gebruiken Microsoft Outlook voor hun werk, maar halen er lang niet uit wat er in zit. De door ons verzorgde Outlook trainingen zullen daar verandering in brengen.

Microsoft Outlook is verreweg het meest gebruikte programma van de hele Office suite. Echter, het is ook verreweg de meest ‘onontdekte’ applicatie.

Er valt veel meer met Outlook te doen dan de meeste mensen weten. De trainingen die wij hebben samengesteld zullen u daarom verstelt doen staan. Door goed uit de praktijk genomen voorbeelden te gebruiken ervaren onze cursisten de Microsoft Outlook cursussen als zeer nuttig. Binnen onze Outlook trainingen onderscheiden wij 2 niveau’s (levels), te weten Outlook Basis cursus en Outlook Gevorderde cursus. Elke cursus in Microsoft Outlook duurt 1 dag en wordt onderwezen door een gecertificeerde Microsoft trainer. Tenzij anders is vermeld of afgesproken met de klant zijn meerdaagse Outlook cursussen ook mogelijk. Naast onze basis en gevorderde cursus verzorgen wij op diverse locaties in Nederland de Timemananagement in Outlook training.

In onderstaand schema kunt u een keuze maken in het niveau van de Microsoft Outlook trainingen. U kunt zich inschrijven voor de betreffende Outlook cursus die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Wilt u dagelijks efficiënter en effectiever werken met Microsoft Outlook? Kies dan snel de desbetreffende training of vraag direct een offerte aan!

Outlook Basis Training

Outlook Gevorderde Training

Timemanagement met Outlook

MOS Outlook Trainingen

Outlook maatwerk training

Snel en gemakkelijk werken met Outlook

Westhaghe Training & Advies biedt verschillende trainingen van de verschillende versies van Microsoft Office aan namelijk, 2013, 2010, Outlook for Mac, 2007 en 2003. Enkele locaties waar wij Outlook trainingen kunnen verzorgen zijn Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Alkmaar, Almere of Den Haag. Vanaf 3 personen is het financieel interessant om de training op eigen locatie te volgen en kan in klassen tot en met 12 personen.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "