Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

“Camera aan, geluid aan en starten maar…” Of niet?

Relaxt en veilig weer de file in? Dan moet je tijd besparen…

Wachtend in de rij, je kijkt opzij. Naast je zie je een druk persoon met een smartphone in de hand. Het is je vast weleens overkomen. Hoewel er geadviseerd wordt om niet constant op ‘aan’ te staan, gebeurt het helaas maar al te vaak. Er is een eenvoudige oplossing om dit gedrag te voorkomen, alleen vraagt dat vaak wel om aanvullende kennis. Wat die oplossing is?

“Meer doen in minder tijd!”

De waarde van tijd kunnen besparen is groot. Dat betekent dat je de beschikbare tijd efficiënter voor je moet laten werken. Op die manier hou je namelijk tijd over om even volledig op ‘uit’ te staan. Dat begint bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat je ‘Postvak in’ altijd leeg is als je naar huis gaat. Dan is je hoofd namelijk leeg en hoef je niet al rijdend bijvoorbeeld je Outlook app te gebruiken.

Nog meer relaxen…

Nog meer relaxen heeft vooral met structuur te maken. Het is zelfs mogelijk om die structuur te automatiseren. E-mailberichten van mensen of bedrijven waarvan je die niet op prijs stelt kun je zelfs automatisch in een map laten landen. Dan word je er niet door afgeleid. Desgewenst laat je ze gelijk in de “Verwijderde items” map belanden. Zo krijg je alleen maar berichten die voor jouw werkzaamheden noodzakelijk zijn. Ook kun je taken die voor vandaag niet belangrijk zijn even tijdelijk parkeren. Weet jij hoe je jouw e-mailberichten zo eenvoudig mogelijk archiveert en daardoor tijd bespaart?

Agenda’s worden weer ingevuld

Corona is gelukkig op z’n retour. Mensen ontmoeten elkaar weer op kantoor, we bezoeken weer klanten en fysieke vergaderingen worden weer ingepland. Maar de kans dat collega’s elkaar onbewust afleiden wordt groter. Om een ‘after corona burn-out’ te voorkomen is het wellicht nu het moment om iets aan time management te gaan doen. Zodat je het vrijere gevoel van de laatste maanden ook op een slimme manier kunt behouden…

Outlook Timemanagement

Razendsnel jouw e-mails terugvinden. Dat kan bijvoorbeeld door meta data bij jouw e-mails te gebruiken. E-mail berichten kun je sneller opstellen, door veelgebruikte teksten op te slaan en te beheren. Ook archiveren met één muisklik en alle taken elke dag onder controle. Dat leer je allemaal in de Outlook Timemanagement training. We geven deze training zowel virtueel als klassikaal door het hele land. Dus er is altijd een plek dichtbij om jouw tijd zo goed mogelijk te gebruiken.

 

Ook interesse om relaxter te werken? Klik hier.

Tm-outlook

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!