Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Statistiek trainingen

Bent u voor uw werk veel bezig met Statistische gegevens? Wij bieden een aantal trainingen in statistiek. Deze kunnen wij klassikaal in open rooster verband verzorgen maar ook incompany groepstrainingen bij u op locatie.

Offerte aanvragen

Meten is weten – tijdens onze Statistiek training

Westhaghe Training & Advies biedt trainingen in onder andere SPSS, R Programmeren, MATLAB, STATA en R Geo-Spatial. Deze cursussen verschillen van cursusduur. Bekijk hieronder per Statistisch programma welke cursus wij kunnen bieden;

Tijdens de cursussen is vaak het leerdoel de denkwijze en het waarom van de statistische analyse. Hierdoor ervaart u als cursist het “Waarom doe ik dit op deze manier”. Onze docenten hebben allen meerjarige ervaring in het geven van Statistiek trainingen. Heeft u een groepje cursisten die een bepaalde training wilt volgen, bij ons is een telefonische intake snel gepland en bovendien geheel kosteloos!

Op zoek naar een statistische training die niet op onze website staat? Stuur uw vraag via onze chatfunctie of bel direct naar 020-3080466!

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!