Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

MATLAB training

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Deze 3-daagse MATLAB training vormt een eerste inleiding in deze krachtige technische softwareomgeving. Het doel van de cursus is de cursist vertrouwd maken met de interface van MATLAB en de mogelijkheid geven om er simpele berekeningen in uit te voeren. Met de in de cursus opgedane kennis kan de cursist zich daarna zelfstandig verdiepen in het brede scala aan mogelijkheden van MATLAB.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Deze praktijktraining is uiterste leerzaam als u nog niet veel kennis heeft in het gebruik van het SPSS programma. Door middel van praktijk en theorie af te wisselen leert u sneller.

{tab Cursusinhoud} De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus MATLAB aan bod:

  • Op de eerste dag wordt er een inleiding gegeven in MATLAB. De grafische user interface wordt besproken en uitgelegd. Door middel van een aantal opdrachten wordt de cursist vertrouwd gemaakt met de mogelijkheden van deze interface;
  • Op de tweede dag wordt er verder voortgebouwd op de opgedane kennis van de eerste dag. De cursist leert werken met vectoren, matrices en functies. Ook worden de verschillende veelvoorkomende zaken in de wiskunde, zoals differentiatie, integratie en veranderlijken toegepast in de MATLAB-omgeving. Aan het eind van deze cursusdag kan de cursist simpele vergelijkingen oplossen in MATLAB;
  • Tijdens de derde en laatste dag wordt het echte programmeren in MATLAB behandeld. Het gaat hier vooral om het schrijven van simpele functies. Ook wordt de grafische weergave in 2d en in 3d van vergelijkingen in MATLAB besproken. Aan het eind van deze cursusdag heeft de cursist een gedegen basis, waarmee een verdere verdieping in het scala aan mogelijkheden dat MATLAB biedt een veel simpelere onderneming wordt.

{tab Voorkennis}

Voor deze MATLAB cursus is geen specifieke kennis vereist. Wel wordt enige basiskennis met betrekking tot data-analyse aanbevolen.

{tab Doelgroep}

Deze cursus is bestemd voor iedereen die tijdens zijn of haar werkzaamheden te maken heeft of krijgt met statistische vraagstukken.

{/tabs}

Zoekt u een MATLAB groepstraining ? Dan kunnen wij deze cursus geheel op maat verzorgen. Heeft u enkele individuen binnen uw organisatie, dan is een klassikale training in het open rooster een financieel betere oplossing. Vraag meer informatie over deze MATLAB cursus via onze chatfunctie of via 020-3080466

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!