Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

IPMA staat voor International Project Management Association. Deze wereldwijde organisatie is gevestigd in Zürich en omvat een netwerk van circa 40 aangesloten landen verdeeld over Europa, Afrika, Azië en Amerika.

Offerte aanvragen

Een IPMA certificering behaal je niet zomaar. Een dergelijke certificering is veel waard en de projectmanager die zich wil certificeren moet daarom ook kunnen bewijzen over de gevraagde competenties en ervaringen te beschikken. Het doel van IPMA Certificering Nederland is om het traject voor de projectmanager zo overzichtelijk mogelijk te houden.

Westhaghe Training & Advies biedt zowel de IPMA D, IPMA C en IPMA B opleiding aan. Deze worden zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgd.

Wilt u specifiek weten wat u leer in de betreffende IPMA opleiding. Kies hieronder welke IPMA Certificering u wilt behalen.

IPMA D

Binnen IPMA is IPMA D het traject voor de beginnende projectmanager, of de wat meer ervaren projectmedewerker met behoefte aan theoretische onderbouwing. Tijdens het IPMA D traject leert de cursist de theoretisch kennis op alle gebieden van projectmanagement. Binnen de IPMA D training gaat de cursist kritisch zijn eigen functioneren binnen projecten leren beoordelen.

IPMA D is het instaptraject er zijn daarom geen toelatingseisen. Het is raadzaam als cursist om voor het starten van het IPMA D traject toch enige projectmanagementervaring is te hebben.

De IPMA trainingen zijn gebaseerd op de zogeheten Competence Baseline van de International Project Management Association. Deze beschrijven 46 competentie-elementen die een projectmanager moet beheersen en waartegen hij of zij zijn competentie kan meten.

De IPMA leergang is een compleet bouwwerk van leeractiviteiten en ervaringen die optimaal geprogrammeerd zijn om de professionalisering van projectmanagers te realiseren. De leermethodiek is de basis voor een optimale balans die wij voor onze klanten ontwikkelen.