IPMA D Certificering

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

IPMA D is het traject voor de beginnende projectmanager, of de wat meer ervaren projectmedewerker met behoefte aan theoretische onderbouwing. Gedurende het IPMA D traject zult u theoretisch kennis op alle gebieden van projectmanagement vergaren. Ook zult u kritisch uw eigen functioneren binnen projecten leren beoordelen.

Om het IPMA D traject te doorlopen dient u na aanmelding het ‘Referentiedocument IPMA D’ in te vullen. Het traject sluit af met een theorie-examen. Het theorie-examen bestaat uit twee delen en beslaat in totaal 3 uur. Het eerste deel bestaat uit 50 meerkeuzevragen en duurt ongeveer 60 minuten. Het tweede deel bevat open vragen en duurt ongeveer 120 minuten. De open vragen bestaan uit rekenvragen, korte open vragen en een kort scenario. De meerkeuzevragen wegen voor 50% mee en de open vragen voor 50%.

Iedereen die in projecten werkt of daarin wil gaan werken. Voor de certificering is geen projectervaring vereist, maar wel een sterke pré om de stof te kunnen plaatsen. Deze opleiding bereidt u voor op deelname aan het IPMA Level D examen en omvat alle kennis en kunde die nodig is om dit examen met voldoende resultaat af te leggen. Na deze IPMA D opleiding bent u in staat om:

  • Het terrein van projectmanagement integraal te overzien
  • Situaties die zich voordoen in projecten te herkennen en te plaatsen in de theorie
  • Het projectmanagement te ondersteunen bij het opzetten, inrichten en aansturen van projecten
  • Het IPMA Level D examen succesvol af te leggen

Voor de volledige IPMA D certificeringstraject kiest u voor bovenstaande link.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "