IPMA C Certificering

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een Internationaal gewaardeerd Projectmanagement certificering? Dan bent u met de IPMC C opleiding tot Certified Project Manager aan het juiste adres. Tijdens de IPMA C training reflecteert u als cursist terug op uw eigen projectervaring en wordt uw theoretische basis uitgebreid naar het niveau volgens de richtlijnen van IPMA-C. De IPMA C certificering staat binnen projectmanagement garant voor een internationaal aantoonbaar kwaliteits- en ervaringsniveau.

Het IPMA-C is een zeer populair certificeringsniveau. Het is bedoeld voor de stevige, ervaren projectmanager die de uitvoering van verschillende projecten getrokken heeft in meerdere fasen. In deze opleiding vindt reflectie plaats op uw eigen projectervaring en wordt uw theoretische basis uitgebreid naar het vereiste niveau volgens de IPMA-C richtlijn. De IPMA-C certificering staat garant voor een internationaal aantoonbaar kwaliteits- en ervaringsniveau, waarmee u zich kunt onderscheiden in de markt en door kunt groeien in uw professionele carrière.

Westhaghe Training & Advies biedt deze IPMA C training aan voor groepen. Bent u als bedrijf op zoek naar een IPMA C opleidingstraject voor 3 medewerkers of meer, neem vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt van ons een scherpe offerte. Zoekt u deze IPMA opleiding voor uzelf als individu, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres, wij werken samen met diverse partners waarbij wij deze IPMA C cursus kunnen onderbrengen in de open rooster.

{tab Voorkennis}

Voorkennis
Uw als cursust heeft een vooropleiding die minimaal op HAVO- of MBO-niveau ligt. Daarnaast heeft u minimaal 3 jaar projectmanagementervaring (in de laatste 5 jaar)opgedaan en als verantwoordelijke projectmanager van niet-complexe projecten geleid.

{tab Opleidingsinhoud}

 • Projectcontext en projectvoorbereiding
 • Projectorganisatie en -omgeving
 • Kwaliteit, projectstructuren en planning
 • Risicomanagement en contracten
 • Kosten en financiën
 • Oefeninterviews
 • Projectuitvoering
 • Leiderschap
 • Teamwork en communicatie
 • Conflicten en onderhandelingen
 • Invoeren projectmanagement
 • Oefenexamen
 • Projectafsluiting

{tab Certificering}

Na de opleiding kunt u deel nemen aan de officiële certificering IPMA-C. Tijdens deze examinering komen de volgende aspecten aan bod:

 • een 360-gradenmeting
 • een schriftelijk examen
 • een projectrapport en een interview door 2 assessoren

Basis voor het interview zijn de 360-gradenmeting en het projectrapport, dat gaat over een project dat u zelf heeft geleid. Het theorie-examen bestaat uit 2 onderdelen: 40 meerkeuzevragen (duur: ongeveer 50 minuten) en een scenario (duur: ongeveer 160 minuten). Het scenario is een case met open vragen.

{tab Kosten}

Wilt u voor deze IPMA C training een kostenoverzicht ontvangen. Dat kan, bel 020-3080466 of mail naar info@westhaghe.com en ontvang een prijsopgave van onze opleidingsadviseurs.

Wat maakt ons uniek voor deze IPMA C opleiding?
Simpel, geen verborgen inschrijfkosten, lunchkosten of dagarrangementkosten. Onze prijzen worden zijn inclusief extra kosten*.

* exclusief optionele examen/certificeringsbegeleiding

{/tabs}

Gedurdende deze IPMC C training wordt u opgeleid om het IPMA-C examen af te leggen. In de training ligt de nadruk zowel op een verdieping van uw kennis van projectmanagement- theorie als op de specifieke vaardigheden die van belang zijn voor een projectleider. Naast het opzetten en beheersen van een project komen leiderschapsvormen, het samenwerken in teams en groepsdynamische processen aan de orde. De theorie wordt afgewisseld met groepsopdrachten en rollenspellen.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "