WordPress training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Met WordPress maak je eenvoudig een professionele website. WordPress is gratis en is wereldwijd het meeste gebruikte “content management systeem” (CMS). Voor meer dan 25 miljoen gebruikers is WordPress HET instrument om zowel zakelijke als persoonlijke blogs en websites te creëren. WordPress wordt voortdurend doorontwikkeld door een professioneel team en updates heb je met enkele muisklikken uitgevoerd.

Heb je een website nodig of wil je de huidige website vervangen? Je wilt dit doen met WordPress en wilt deze website graag zelf maken, kunnen aanpassen en bijhouden? In plaats dat je de website voor je laat maken investeer je liever in kennis van WordPress dan dat je een dure webdesigner inhuurt. Dan kun je via Westhaghe Training & Advies een WordPress doen.

WordPress Basis training

WordPress Basis training

WordPress voor Vormgevers training

WordPress voor Vormgevers training

WordPress maatwerk training

WordPress maatwerk training

Tijdens onze WordPress cursussen komen alle belangrijke bouwstenen van WordPress overzichtelijk en in de juiste volgorde voorbij. WordPress wordt stap-voor-stap uitgelegd in gewone mensentaal, je probeert alles zelf uit en ik help je direct als je vastloopt. We bieden o.a. de volgende twee trainingen aan.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "