WordPress Basis training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een WordPress Basis training dan bent u bij Westhaghe Training & Advies aan het juiste adres. Wij verzorgen deze training voor de beginnende WordPress gebruiker of cursisten die nog helemaal geen ervaring hebben in WordPress.

Tijdens deze praktische WordPress training wordt je door een ervaren docent begeleid met het maken en publiceren van je eigen website. Je leert hoe je WordPress moet installeren op je eigen domein en hoe je, aan de hand van de basisbegrippen html en css, de vormgeving van je website eigenhandig kunt aanpassen, geheel naar jouw smaak. Daarnaast leer je werken met templates en plugins om meer functionaliteiten aan je website toe te voegen.

Om deel te nemen aan deze WordPress cursus wordt geacht dat de cursist basishandelingen op de laptop kunt doen (zoals knippen/plakken, bestandsbeheer)

Wilt u de volledige cursusinhoud van onze WordPress Basis training inzien of wilt u een offerte ontvangen maak dat gebruik van bovenstaande buttons voor meer informatie. Wist u dat een incompany WordPress training al finaniceel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Vraag daarom direct via de chat een offerte aan.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "